Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
Rezumarea primului mesaj :
Dupa cum spune si titlul cine imi poate explica si mie ce fac aceste culori.....unde se vad ele?
P.A->Afisare->Culori->Culorile si dimensiunea textului=
Culoare Caracter [Administrator] :
Culoare Caracter [Moderator] :
Multumesc.
Dupa cum spune si titlul cine imi poate explica si mie ce fac aceste culori.....unde se vad ele?
P.A->Afisare->Culori->Culorile si dimensiunea textului=
Culoare Caracter [Administrator] :
Culoare Caracter [Moderator] :
Multumesc.
Re: Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/cine-imi-poate-explica-ce-este-culoare-caracter-administrator-culoare-caracter-moderator-t6989.htm#41733
Cred ca la asta te referi cand intrebi de activare ...
Cred ca la asta te referi cand intrebi de activare ...
Re: Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
Problema rezolvata?
Vizitato- Vizitator
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Mutat in sectiunea corespunzatoare
Mutat in sectiunea corespunzatoare
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Salut , cum pot sa scot ''LEGENDA : ADMINISTRATOR,MODERATOR' ETC?
» Cum pot sterge numele de administrator moderator si sa ramana doar imaginea?
» Administrator culoare
» Culoare mesaj administrator
» Am pus culoare la grupuri dar nu apare la administrator [REZOLVAT]
» Cum pot sterge numele de administrator moderator si sa ramana doar imaginea?
» Administrator culoare
» Culoare mesaj administrator
» Am pus culoare la grupuri dar nu apare la administrator [REZOLVAT]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum