Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
Dupa cum spune si titlul cine imi poate explica si mie ce fac aceste culori.....unde se vad ele?
P.A->Afisare->Culori->Culorile si dimensiunea textului=
Culoare Caracter [Administrator] :
Culoare Caracter [Moderator] :
Multumesc.
P.A->Afisare->Culori->Culorile si dimensiunea textului=
Culoare Caracter [Administrator] :
Culoare Caracter [Moderator] :
Multumesc.
Re: Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
Pai Culoare Caracter [Administrator] :/ Culoare Caracter [Moderator] : Au fiecare grup cate o culoare pentru a deosebi Mmbrii intre ei Administratorii,Moderatorii sau Mmebrii.Iar la P.A->Afisare->Culori-> pui tu culorile pentru fundalul forumului etc.
Bafta!
Bafta!
Re: Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
In caz ca asta e, e bug, eu am o culoare acolo la care nu apare la grupurile mele, astept sa imi raspunda un moderator/administrator sa stiu exact....
Multumesc tare mult password!
Multumesc tare mult password!
Este vorba despre culorile grupului care identifica membrii grupului in lista de membri.
Jos la statistici precum si in topul postatorilor pe care il ai in portal, vei vedea ca numele membrilor din diferite grupuri apar in culoarea grupului, care este trecuta in Legenda. La fel ar trebui sa apara si daca ai activa afisarea moderatorilor pentru fiecare forum, in descrierea forumului respectiv.
Ce vad in forumul din profilul tau este corect.
Ai o alta culoare in PA decit rosu, galben si verde?
Jos la statistici precum si in topul postatorilor pe care il ai in portal, vei vedea ca numele membrilor din diferite grupuri apar in culoarea grupului, care este trecuta in Legenda. La fel ar trebui sa apara si daca ai activa afisarea moderatorilor pentru fiecare forum, in descrierea forumului respectiv.
Ce vad in forumul din profilul tau este corect.
Ai o alta culoare in PA decit rosu, galben si verde?
Ultima editare efectuata de catre leoiri23 in Vin Apr 24, 2009 11:02 pm, editata de 1 ori
Pai la grup daca vrei sa pui tu imagine intri in P.A / Utilizatori si Grupuri / Administrarea Grupurilor.Apesi pe rotita aceea ce o gasesti in dreapta si va aparea :Culorile membrilor grupului :,Si pui tu o culoare si bifeaza DA la Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? : .Sper ca asta nu stiai.
Bafta!
Nu cred ca de aceasta explicatie aveai nevoie.
Bafta!
Nu cred ca de aceasta explicatie aveai nevoie.
Pai si cum pot sa pun aici culoarea care o vreau la grup....degeaba pun culoare ca nu merge!
Pai bifeaza DA la Aplicati culoarea, membrilor acestui grup? .Si o sa mearga.
Bafta!
Bafta!
Deci eu zic sa pun culoare din P.A->Afisare->Culori (eu de aici zic sa pun culoare, nu de la grup, merge?)
Si tu din P.A->Afisare->Culori la ce vrei sa pui culoare la grupuri?
Da, eu vreau sa pun acolo culoarea sa nu o mai pun in grupuri.....se poate? Multumesc.
CsIosefin ...
Culoare Caracter [Administrator] si Culoare Caracter [Moderator] sunt culori predefinite de creatorul temei respective. In caz ca pe forumul dvs. nu aveti grupuri create (nici Administrator si nici Moderator) se vor stabili acele culori pentru cei care au acces la panou si pentru cei care au acces la animatie (adica moderare). Sper ca ai inteles ce tine de aceste functii din Culori
Tot aceste culori se vor afisa chiar daca ai create aceste grupuri, dar nu ai bifat la Aplicati culoarea pe DA
Culoare Caracter [Administrator] si Culoare Caracter [Moderator] sunt culori predefinite de creatorul temei respective. In caz ca pe forumul dvs. nu aveti grupuri create (nici Administrator si nici Moderator) se vor stabili acele culori pentru cei care au acces la panou si pentru cei care au acces la animatie (adica moderare). Sper ca ai inteles ce tine de aceste functii din Culori
Tot aceste culori se vor afisa chiar daca ai create aceste grupuri, dar nu ai bifat la Aplicati culoarea pe DA
Aha, multumesc o sa incerc eu sa fac asta!
Am inteles ce e, dar cum sa il activez?
Am inteles ce e, dar cum sa il activez?
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Salut , cum pot sa scot ''LEGENDA : ADMINISTRATOR,MODERATOR' ETC?
» Cum pot sterge numele de administrator moderator si sa ramana doar imaginea?
» Administrator culoare
» Culoare mesaj administrator
» Am pus culoare la grupuri dar nu apare la administrator [REZOLVAT]
» Cum pot sterge numele de administrator moderator si sa ramana doar imaginea?
» Administrator culoare
» Culoare mesaj administrator
» Am pus culoare la grupuri dar nu apare la administrator [REZOLVAT]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum