Am pus culoare la grupuri dar nu apare la administrator [REZOLVAT]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Am pus culoare la grupuri dar nu apare la administrator [REZOLVAT]
Salut, caut de ieri dar nu am gasit intrebarea asta. Sper sa nu mai fie. Deci, nu stiu daca e titlul potrivit. Eu am grupul de moderatori pe culoarea portocaliu, si eu sunt inscrisa in el si apar portocalie, ei bine, grupul de administratori e rosu si eu sunt inscrisa in el. Cum fac sa apar rosie?
Re: Am pus culoare la grupuri dar nu apare la administrator [REZOLVAT]
Ai activată opţiunea:
PA=>Utilizatori & Grupuri=>Utilizatori=>Membri=>Nume de utilizatori colorate?
PA=>Utilizatori & Grupuri=>Utilizatori=>Membri=>Nume de utilizatori colorate?
Intai de toate, grupul creat pt administrator trebuie sa fie deschis sau inchis. Daca e invizibil nu vei aparea colorat. Din ce vad eu pe forumul tau, doar grupul de moderatori este vizibil si este portocaliu colorat
O alta conditie este sa dai o culoare grupului si sa bifezi casuta da de la optiunea de colorare a membrilor grupului.
O alta conditie este sa dai o culoare grupului si sa bifezi casuta da de la optiunea de colorare a membrilor grupului.
grupul administrator este invizibil pentru al scoate din invizibil in in grupul administrator si la statul grupului dai inchis
acum merge, puteti inchide topicul
Subiecte similare
» Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
» Administrator culoare
» Culoare mesaj administrator
» Nu apare culoare in mesaje [R]
» Cum fac ca la grupuri sa fie invaluiti de o culoare
» Administrator culoare
» Culoare mesaj administrator
» Nu apare culoare in mesaje [R]
» Cum fac ca la grupuri sa fie invaluiti de o culoare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum