Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
Rezumarea primului mesaj :
Cum pot sa fac loc pentru parteneri si sub sa aiba login ca, in poza
Folosesc phpbb 2
Poza:
Multumesc.
Cum pot sa fac loc pentru parteneri si sub sa aiba login ca, in poza
Folosesc phpbb 2
Poza:
Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre CsIosefin in Mier Apr 22, 2009 5:57 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
Poate e facuta in flash? Si pusa in mesaj pe prima pagina?
Re: Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
Nu nu e in flash, poti adauga si in Footer jos de tot.
Nu e flash, e pus acest script:
<marquee scrollamount=3 direction=right loop=true behavior=alternate> CE VREI SA SE MISTE DE LA STANGA LA DREAPTA! </marquee>
Am rezolvat, poate am sa rezolv si aceia cu text-ul ca e undeva un text mic...
Topic Rezolvat
<marquee scrollamount=3 direction=right loop=true behavior=alternate> CE VREI SA SE MISTE DE LA STANGA LA DREAPTA! </marquee>
Am rezolvat, poate am sa rezolv si aceia cu text-ul ca e undeva un text mic...
Topic Rezolvat
Pina la urma, mai elegant iese cu anunt pe prima pagina, si rezultatul e acelasi. Plus ca nu mai inghesui siglele una dupa alta, poti configura spatiul dintre ele daca le pui pe fiecare intr-un anunt diferit. Si viteza cu care se misca... Este mult mai ...estetic
Ok, eu raman momentan asa, un moderator/administrator sa inchida topic-ul, Topic Rezolvat!
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca "Rezolvat"
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum fac sa nu poti sa umblii pe forum pana nu te inregistrezi.
» Trebuie să te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a utiliza acest forum !
» Daca poti crea un cod js pentru pozitionare widgeturi
» Script pentru parteneri
» Tabel pentru parteneri
» Trebuie să te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a utiliza acest forum !
» Daca poti crea un cod js pentru pozitionare widgeturi
» Script pentru parteneri
» Tabel pentru parteneri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum