Cum fac sa nu poti sa umblii pe forum pana nu te inregistrezi.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac sa nu poti sa umblii pe forum pana nu te inregistrezi.
Buna ziua . Cum pot seta .. am mai vazut si pe alte forumuri care nu poti umbla pe nici un subiect pana nu te inregistrezi. Vreau sa setez si eu la fel. Multumesc
Ultima editare efectuata de catre marius131 in Mar Mar 26, 2013 9:36 pm, editata de 1 ori
Re: Cum fac sa nu poti sa umblii pe forum pana nu te inregistrezi.
MDAAA Pana in 2015 raspundeti .
Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul .
Mulţumesc pentru înţelegere!
Foarte mult ati mai asteptat. Va este lene macar sa "rasfoiti" lista de intrebari frecvente si cea de tutoriale:
https://help.forumgratuit.ro/t510-permisiuni
Mulţumesc pentru înţelegere!
Foarte mult ati mai asteptat. Va este lene macar sa "rasfoiti" lista de intrebari frecvente si cea de tutoriale:
https://help.forumgratuit.ro/t510-permisiuni
Domnule SGSS ) nu am asteptat foarte mult da vrroiam sa aflu mai repede imi cer scz:) . Deci nu ma cert cu dvs pt ca sant fan . Si multumesc o sa fiu mai atent:D
Subiecte similare
» Cum pot trage imaginea pana jos?
» Cum duc linile pana la capat
» Ascundere mesaj pana la postare
» Cum pot face o categorie INregistreaza-te si cand dai pe ea sa te duca sa te inregistrezi ?
» Vreun cod ce te redirectioneaza catre regulament cand te inregistrezi exista?
» Cum duc linile pana la capat
» Ascundere mesaj pana la postare
» Cum pot face o categorie INregistreaza-te si cand dai pe ea sa te duca sa te inregistrezi ?
» Vreun cod ce te redirectioneaza catre regulament cand te inregistrezi exista?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum