Trebuie să te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a utiliza acest forum !
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Trebuie să te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a utiliza acest forum !
Salut FG ,
Am vazut pe unele forum-uri ca trebuie sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a utiliza un forum ! Adica nu arat nimic la vizitatori , ci doar la membrii sau ce conectati pe forum ! As vrea si eu sa fac acest lucru . Daca nu se poate acest lucru pe platforma FG , faceti ce trebuie cu acest topic !
Multumesc !
Am vazut pe unele forum-uri ca trebuie sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a utiliza un forum ! Adica nu arat nimic la vizitatori , ci doar la membrii sau ce conectati pe forum ! As vrea si eu sa fac acest lucru . Daca nu se poate acest lucru pe platforma FG , faceti ce trebuie cu acest topic !
Multumesc !
Re: Trebuie să te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a utiliza acest forum !
Cand creezi un forum si dai inregistrare iti arata apoi Permisiunile iar ca sa obti ce vrei tu trebuie sa faci.
Vizualizare forum si mesaje: Membri
Scriere subiecte sau mesaje : Membri
Vezi imaginile in mesaje : Mermbri
Vezi linkurile in mesaje : Membri
Re: Trebuie să te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a utiliza acest forum !
FaNnaTyk [;x] a scris:Cand creezi un forum si dai inregistrare iti arata apoi Permisiunile iar ca sa obti ce vrei tu trebuie sa faci.
Deci trebuie sa modific la toate forum-urile permisiunile ? Si cum sa le arate vizitatorilor ca trebuie sa fie conectat sau sa se inregistreze ?
Le va arata membrilor cand vor vrea sa uite la ceva.
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avand un titlu explicit.
Subiecte similare
» Chat la care nu trebuie sa te conectezi
» Cum fac sa nu poti sa umblii pe forum pana nu te inregistrezi.
» Erroare cand te conectezi pe facebook
» Daca fac un forum pe Forumgratuit trebuie neaparat sa fie in limba romana?
» Cum trebuie sa fac ca atunci cand o persoana se inregistreaza pe forum sai apara si setarile pt profil personalizat?
» Cum fac sa nu poti sa umblii pe forum pana nu te inregistrezi.
» Erroare cand te conectezi pe facebook
» Daca fac un forum pe Forumgratuit trebuie neaparat sa fie in limba romana?
» Cum trebuie sa fac ca atunci cand o persoana se inregistreaza pe forum sai apara si setarile pt profil personalizat?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum