AddBot
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 5 • Distribuiţi
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ati vrea AddBot ?
AddBot
Rezumarea primului mesaj :
Ati vrea ca forumgratuit sa bage AddBot pe forumurile noastre ?
Eu zic Da , daca poate fi modificat de tine poti pune reclame la alte forumuri , iti pot face altii reclama , poti face reclama la o sectziune anume ....
Ati vrea ca forumgratuit sa bage AddBot pe forumurile noastre ?
Eu zic Da , daca poate fi modificat de tine poti pune reclame la alte forumuri , iti pot face altii reclama , poti face reclama la o sectziune anume ....
Re: AddBot
SpriTe a scris:as fi de acord doar in cazul in care ai putea tu sa il activezi sau sa il dezactivezi si sa poti pune tu ce reclame vrei ! altfel NU !
Este foarte buna ideea, mai ales pentru forumurile care ofera reclama ca premiu. Am votat da
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Cred ca ne-ar fi de folos aceasta optiune. Am votat da.
Vizitato- Vizitator
Sunt de acord asa, dar am votat nu pentru ca toti isi doresc totul gratis!ezlidor a scris:Oricum ... daca se adauga asa ceva ... eu propunsa fie pe baza de credit ... in nici un caz gratuit
Il stimez pe ezlidor din motivul ca lui ii place sa fie totul egal
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Si pe mine ma deranjeaza forumurile care folosesc AddBot, insa unele forumuri traiesc din publicitatea oferita sponsorilor. Asa ca votul meu merge spre Da, cu urmatoarele conditii: sa se poata configura de catre admin (si sa nu contina reclamele Forumgratuit) si sa se poata dezactiva oricind.
Poate in felul acesta mai multe forumuri isi vor putea permite sa cumpere domeniu personalizat.
Poate in felul acesta mai multe forumuri isi vor putea permite sa cumpere domeniu personalizat.
Sincer sa fiu, pe 3 versiuni de forum este posibil da facut asa ceva. Poate ca si pe a patra, dar nu prea lucrez cu ea (Invision). In rest pe phpBB2/3 si PunBB acest lucru este foarte simplu de realizat cu un cod mic jQuery. Ma gandeam la sugestie, si cred ca are mai multe avantaje decat niste coduri jQuery. Momentan insa, ma abtin de la vot.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
nar fii rau sa se adauge asa ar merge si pe phpbb3/invision .. pe phpbb2 si punbb am rezolvat eu cu gassy. Votez Da
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Bună dimineaţa,
Am votat da, având în vedere că acest Bot este deja valabil pentru anumite versiuni, dar nu pentru toate.
Am votat da, având în vedere că acest Bot este deja valabil pentru anumite versiuni, dar nu pentru toate.
Nu sunt de acord...
Jones.- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 13/01/2012
Am votat da pentru ca pe phpBB3 (versiunea cu care lucrez eu) nu se poate face asa ceva, iar la phpBB2 si punBB se poate, la Invision, nici eu nu stiu.
Si cum a zis Ina, ar fi bine sa se poata activa/dezactiva de fondator si sa nu contina reclamele ForumGratuit.
Si cum a zis Ina, ar fi bine sa se poata activa/dezactiva de fondator si sa nu contina reclamele ForumGratuit.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Revin cu aceleasi argumente de mai sus, dar si cu un vot, care din pacate este Nu! Este posibil de realizat asa ceva, prin mai multe metode, si pe toate versiunile, inclusiv Invision si phpBB3.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum