AddBot
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 5 • Distribuiţi
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ati vrea AddBot ?
AddBot
Rezumarea primului mesaj :
Ati vrea ca forumgratuit sa bage AddBot pe forumurile noastre ?
Eu zic Da , daca poate fi modificat de tine poti pune reclame la alte forumuri , iti pot face altii reclama , poti face reclama la o sectziune anume ....
Ati vrea ca forumgratuit sa bage AddBot pe forumurile noastre ?
Eu zic Da , daca poate fi modificat de tine poti pune reclame la alte forumuri , iti pot face altii reclama , poti face reclama la o sectziune anume ....
Re: AddBot
1uLy4Nn a scris:da vreau addbot dar vreau sa fie pus de mine nu de voi ) vreau sa scot eo banii
Adaugand add bot nu garantam ca ai sa castig bani ... intreadevar poti spune ca serviciile tale sunt contra cost, dar pentru asa ceva trebuie sa ai si autorizatie ...
PENTRU ORICE INCALCARE A LEGII, VOI SUNTETI SINGURII RESPONSABILI,
FORUMGRATUIT NU POATE FI LUAT LA RASPUNDERE PENTRU ACTIVITATILE DUMNEAVOASTRE!
FORUMGRATUIT NU POATE FI LUAT LA RASPUNDERE PENTRU ACTIVITATILE DUMNEAVOASTRE!
Daca forumgratuit.ro va accepta AddBoot va scoate el niste bani din asta.Nu cred ca ne lasa pe noi sa facem ce vrem cu ceea ce ei ne ofera.In fond, noi utilizam acest serviciu gratis.
Oricum ... daca se adauga asa ceva ... eu propunsa fie pe baza de credit ... in nici un caz gratuit
sincer addbot mi se pare cea mai aiurea idee,de ce vrei tu ca la sfarsitul fiecarui topic sa iti aduge ala o reclama,mi se pare ffoarte aiurea
Da...votul meu se duce clar spre nu.De ce iti trebuie adbot?
Nu prea e o idee buna.Adica,cel putin mie nu mi-ar conveni ca la sfarsitul unui topic deschis/inchis sa dea mesaj adbot.
Nu prea e o idee buna.Adica,cel putin mie nu mi-ar conveni ca la sfarsitul unui topic deschis/inchis sa dea mesaj adbot.
Vizitato- Vizitator
dar eu mi-am luat domeniu cum dracu sa dau banii la altii !?
Crezi ca iti vor baga AddBoot (ceea ce inseamna munca, munca e facuta de niste oameni, care vor fi platiti pentru asta) doar ca sa castigi tu niste bani si ei sa se uite la tine?GeNX a scris:dar eu mi-am luat domeniu cum dracu sa dau banii la altii !?
Daca tot au aparut asa niste pretentii propun modificarea numelui din forumgratuit.ro in forumdepomana.ro...
crezi ca mie imi pasa ? Eu am platit domeniul la ei deci au un beneficiu de pe urma mea doar nu imi baga mie ei acuma add bot ca pe myforum
In cazul in care tu ai platit, ar trebui sa ai unele beneficii pe care cei care nu au platit nu le au.Iar daca vrei AddBoot sa te lase ei pe tine sa il pui tu.Adica sa nu se amestece.Dar tot iti vor lua o taxa...GeNX a scris:crezi ca mie imi pasa ? Eu am platit domeniul la ei deci au un beneficiu de pe urma mea doar nu imi baga mie ei acuma add bot ca pe myforum
nu sunt deacord nu imi place addbot am vazut pe myforum si pe 3xforum
Ps:Am votat "Nu"
Ps:Am votat "Nu"
Spiky- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 17/07/2008
Mulțumiri : 0
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum