AddBot
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 5 • Distribuiţi
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ati vrea AddBot ?
AddBot
Rezumarea primului mesaj :
Ati vrea ca forumgratuit sa bage AddBot pe forumurile noastre ?
Eu zic Da , daca poate fi modificat de tine poti pune reclame la alte forumuri , iti pot face altii reclama , poti face reclama la o sectziune anume ....
Ati vrea ca forumgratuit sa bage AddBot pe forumurile noastre ?
Eu zic Da , daca poate fi modificat de tine poti pune reclame la alte forumuri , iti pot face altii reclama , poti face reclama la o sectziune anume ....
Re: AddBot
Pe mine unul ma deranjeaza foarte mult botu asta pe orice forum... ceea ce ma face sa nu mai intru pe forumurile respective.
Eu zic ca banner pe forum ar fii mult mai bine si nu cred ca ar deranja pe nimeni...
Eu zic ca banner pe forum ar fii mult mai bine si nu cred ca ar deranja pe nimeni...
Nu sunt de acord dintr-un motiv foarte copilaresc : nu vreau ca adbot-ul asta sa aiba in orice subforum si in orice subiect ultimul cuvant mai ales ca e si offtopic de multe ori .
daca intr-un forum este addbot, si sunt 1568 de subiecte (din toate mesajele din acele subiecte, 1568 sunt mesaje bot) ... la ce ajuta ?
NEaa e cea mai mare prostie kre ar fakeo dak ar pune addbot dala...e enervant....poate uni nu stiu sa le schimbe....si fak reclama aiure la toti...ajea degeaba....Nu ma refer la mine....dar totusii
NU
De acord k 1960 !
NU
De acord k 1960 !
Si eu de acord k 1960 ce folos are addbot sau cum se scrie?
Ultima editare efectuata de catre dica266 in Vin Iun 13, 2008 11:36 am, editata de 1 ori
dica266: va rugam sa reeditati mesajul si sa dat argumente pentru votul dumneavoastra. nu postati numai pentru a va ridica nr de posturi
Sugestie pentru addbot :
1.Il activezi cand vrei tu
2.Pui reclamele care le vrei tu
3.Ar fi excelent
1.Il activezi cand vrei tu
2.Pui reclamele care le vrei tu
3.Ar fi excelent
Daca vrei sa faci reclama unui site il poti pune la parteneri.Nu ii vad rostul... Adica ideea poate pare cool: "a!sa am un AddBoot pe care sa il configurez eu!...", dar nu are logica.Daca forumgratuit.ro vrea niste bani, il va baga (parca am vazut pe alt *cum sa ii spun* site care ofera posibilitatea de a face un forum gratuit), dar daca tu vrei sa faci reclama unor site-uri, foloseste-te de Parteneri .lexutzu a scris:Ati vrea ca forumgratuit sa bage AddBot pe forumurile noastre ?
ce visezi tu ma? Daca nu stii despre ce e vorba ce te bagi in seama doar pentru a nu se face acest lucru.Ar fi excelent un addbot sau reclama la sub sol.
da vreau addbot dar vreau sa fie pus de mine nu de voi ) vreau sa scot eo banii
Nu ma face sa ne certam aici.Tu crezi ca parteneri ala s-a pus de kiki?Du-te pe myforum si alte prostii din astea care baga adboot si castiga ei bani!GeNX a scris:ce visezi tu ma? Daca nu stii despre ce e vorba ce te bagi in seama doar pentru a nu se face acest lucru.Ar fi excelent un addbot sau reclama la sub sol.
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum