Am creat mai multe pagini de portal, cum le pot accesa pe toate din pagina principala ?[R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Am creat mai multe pagini de portal, cum le pot accesa pe toate din pagina principala ?[R]
Rezumarea primului mesaj :
Am creat 2 pagini la portal
si intrebarea mea este
unde / care sunt link-urile care duc catre celelalte pagini ?
Astept raspuns
Multumsesc .
Am creat 2 pagini la portal
si intrebarea mea este
unde / care sunt link-urile care duc catre celelalte pagini ?
Astept raspuns
Multumsesc .
Ultima editare efectuata de catre sLg in Lun Mar 30, 2009 1:59 pm, editata de 3 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Am creat mai multe pagini de portal, cum le pot accesa pe toate din pagina principala ?[R]
Acest subiect fiind rezolvat, il voi inchide si marca, la fel ca şi colegii mei, printr-un nou reply.
Rezultat ?
Încarcarea inutilă a listei cu new posts si, ce este cel mai important, creşterea artificială, şi tot aşa de inutilă, a numărului de postări personale.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Mai multe pagini de portal - nu stiu adresele
» Am creat o pagina de start si nu stiu cum sai adaug si forumul
» Cum pot pune portalul pe pagini mai multe
» Cum fac ca si la portal/pagini html sa apara o distanta intre forum si browser?
» mai multe chestionare in portal
» Am creat o pagina de start si nu stiu cum sai adaug si forumul
» Cum pot pune portalul pe pagini mai multe
» Cum fac ca si la portal/pagini html sa apara o distanta intre forum si browser?
» mai multe chestionare in portal
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum