Mai multe pagini de portal - nu stiu adresele
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Mai multe pagini de portal - nu stiu adresele
Salutare!
Am un site pe forumgratuit.ro si as dori sa creez mai multe pagini in cadrul portalului. Am facut index-ul, care este de tip www.numeforum.forumgratuit.ro. Dar am mai creat si pagina "Despre" tot in cadrul portalului, si nu stie linkul de la ea.
Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat.
Titlu editat
Am un site pe forumgratuit.ro si as dori sa creez mai multe pagini in cadrul portalului. Am facut index-ul, care este de tip www.numeforum.forumgratuit.ro. Dar am mai creat si pagina "Despre" tot in cadrul portalului, si nu stie linkul de la ea.
Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat.
Titlu editat
Re: Mai multe pagini de portal - nu stiu adresele
In panou, la gestionarea paginilor portalului exista optiunea "vizualizare portal". Click acolo, in dreptul paginii careia ii doriti link-ul si asa il veti afla. Puteti apoi sa faceti un buton nou in meniu si sa adaugati link-ul.
Datorita faptului ca sunteti clona utilizatorului Ady00, activ in cadrul acestui forum, sunt obligat sa va banez acest cont. Folositi-va de contul creat initial.
Datorita faptului ca sunteti clona utilizatorului Ady00, activ in cadrul acestui forum, sunt obligat sa va banez acest cont. Folositi-va de contul creat initial.
Scuze, nu mai stiam parola.
Daca fac cum ai zis tu, imi da acest link: http://linuxmintromania.forumz.ro/portal.forum?pid=2
Din cate observ, este disponibil numai pentru administratorii. Da click pe link si vezi daca functioneaza. Comunica-mi rezultatul si dupa sterge link-ul, pentru a nu se considera reclama.
Multumesc anticipat.
Link editat din motive de securitate
Daca fac cum ai zis tu, imi da acest link: http://linuxmintromania.forumz.ro/portal.forum?pid=2
Din cate observ, este disponibil numai pentru administratorii. Da click pe link si vezi daca functioneaza. Comunica-mi rezultatul si dupa sterge link-ul, pentru a nu se considera reclama.
Multumesc anticipat.
Link editat din motive de securitate
Ady00- Membru nou
Data înscrierii : 08/08/2009
Mulțumiri : 0
Link-ul este perfect functional. Imi apare pagina de portal. Apropo, link-ul original este acesta: http://linuxmintromania.forumz.ro/portal.forum?pid=2
P.S.: Nu se considera reclama un link postat pentru ajutor. Doar link-urile ce fac referire la alte site-uri sau care nu au legatura cu topicul sunt considerate reclama.
Ati rezolvat problema?
P.S.: Nu se considera reclama un link postat pentru ajutor. Doar link-urile ce fac referire la alte site-uri sau care nu au legatura cu topicul sunt considerate reclama.
Ati rezolvat problema?
Multumesc problema rezolvata! Puteti inchide topic-ul
Ady00- Membru nou
Data înscrierii : 08/08/2009
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» Am creat mai multe pagini de portal, cum le pot accesa pe toate din pagina principala ?[R]
» + Portal > Crearea unei noi pagini ?
» Cum pot pune portalul pe pagini mai multe
» Widgetul news pe mai multe pagini
» mai multe chestionare in portal
» + Portal > Crearea unei noi pagini ?
» Cum pot pune portalul pe pagini mai multe
» Widgetul news pe mai multe pagini
» mai multe chestionare in portal
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum