mai multe chestionare in portal
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: mai multe chestionare in portal
Adica ce vrey sa te referi ??
Daca am inteles bine intra in modul => portal = il activezi = dai un refres = dupa aceea te duci in gesteionarea portalului si iti adaugi ce vrey
Aici In poza vei gasi
Salveaz-o ca sa vezi mai bine
Daca am inteles bine intra in modul => portal = il activezi = dai un refres = dupa aceea te duci in gesteionarea portalului si iti adaugi ce vrey
Aici In poza vei gasi
Salveaz-o ca sa vezi mai bine
cred ca ceea ce vroia sa spuna ezlidor era adaugarea de mai multe chestionare (poll-uri) in portal, in acelasi loc, care sa se schimbe dupa ce userul a votat si a vazut rezultatul. cum este si la galerie, cand se schimba imaginile dupa o anumita perioada de timp.
ma intereseaza si pe mine aceasta problema, asa ca va rog sa nu uitati de ea
ma intereseaza si pe mine aceasta problema, asa ca va rog sa nu uitati de ea
Pot fi adaugate doua sau mai multe sondaje pe portal dar toate vor afisa aceelasi poll. Nu poate fi ales cate un alt poll pentru fiecare sondaj.
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
ceea ce ma refeream yo e daca pot pune mai multe chestionare pe pagina portal ... daca pot seta sa fie mai multe intrebari ...
av vazut ca daca adauag asa cum a spus ultimatecstrike se repeta intrebarea
Multumesc Luky !
av vazut ca daca adauag asa cum a spus ultimatecstrike se repeta intrebarea
Multumesc Luky !
Cu placere
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
In plus: Se pot adauga oricite sondaje create pe alte site-uri (vezi Linkuri Utile) si amplasate in widgeturi.
Rezolvat => inchis.
Rezolvat => inchis.
Subiecte similare
» Mai multe coloane
» Am creat mai multe pagini de portal, cum le pot accesa pe toate din pagina principala ?[R]
» cum fac ca atunci cand pun clickul pe un titlu de la forum/subforum si multe altele sa se faca in mai multe culori.?
» Mai multe smilies-uri
» Mai multe butoane
» Am creat mai multe pagini de portal, cum le pot accesa pe toate din pagina principala ?[R]
» cum fac ca atunci cand pun clickul pe un titlu de la forum/subforum si multe altele sa se faca in mai multe culori.?
» Mai multe smilies-uri
» Mai multe butoane
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum