Panou al moderatorilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Panoul moderatorilor
Panou al moderatorilor
Rezumarea primului mesaj :
In care sa poata vedea si moderatorii daca anumiti useri isi modifica mesajele si ii lasa pe ceilalti cu replici ciudate pe forum ,sau in care sa poata vedea ca,daca a disparut un anumit mesaj, a fost sters de catre un coleg de-al lor sau de catre un user.
Un astfel de panou e foarte bun.Cei care au avut vreodata acces la asa ceva cred ca mi-ar da dreptate.
In care sa poata vedea si moderatorii daca anumiti useri isi modifica mesajele si ii lasa pe ceilalti cu replici ciudate pe forum ,sau in care sa poata vedea ca,daca a disparut un anumit mesaj, a fost sters de catre un coleg de-al lor sau de catre un user.
Un astfel de panou e foarte bun.Cei care au avut vreodata acces la asa ceva cred ca mi-ar da dreptate.
Ultima editare efectuata de catre Lara in Sam Mar 21, 2009 10:55 am, editata de 2 ori
Re: Panou al moderatorilor
Eu votez da
Ar fi bine Panoul Moderatoriilor sa apara intre panoul de administrare sa zicem un administrator sa ii arate jos in centru
Panoul de Administrare | Panoul Moderatorilor
Votez da.
Panoul de Administrare | Panoul Moderatorilor
Votez da.
Da... Nu sunt foarte sigur, dar cred că ar fi o idee bună acest panou, deoarece se poate ca moderatorii să nu afle în timp real tot ce se petrece pe forum.
Votez Da , pare o idee excelenta pentru moderatori.. acum vom vedea administratori forumuluigratuit.ro ce nota vor da.
buna ideea
Am incercat sa explic asta cindva. Probabil in speranta ca vor apare si idei mai bune am lasat sondajul deschis atita timp.
Efectiv ceea ce se cere in mesajul explicativ exista deja sau poate fi rezolvat in alt mod, de pilda prin permisiuni selective.
In plus, exista un „panou al moderatorilor” - este cel care se deschide din linkul de la baza topicurilor „Puteti modera acest forum” - insa are alta structura decit cea solicitata in sondaj.
Optiuni deja existente - sugestie inchisa si arhivata.
Efectiv ceea ce se cere in mesajul explicativ exista deja sau poate fi rezolvat in alt mod, de pilda prin permisiuni selective.
In plus, exista un „panou al moderatorilor” - este cel care se deschide din linkul de la baza topicurilor „Puteti modera acest forum” - insa are alta structura decit cea solicitata in sondaj.
Optiuni deja existente - sugestie inchisa si arhivata.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Culoarea posturilor moderatorilor
» Deactivare / Activare PM permisa moderatorilor
» + Adminul are culoarea moderatorilor
» Cum fac sa apara culoarea moderatorilor la forumuri ?
» Deactivare / Activare PM permisa moderatorilor
» + Adminul are culoarea moderatorilor
» Cum fac sa apara culoarea moderatorilor la forumuri ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum