Culoarea posturilor moderatorilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Culoarea posturilor moderatorilor
As dori si eu sa stiu cum pot face culoarea posturilor moderatorilor sa fie la fel ca pe acest forum. Adica albastru cu alb. ( Vreau doar sa stiu cum este culoarea ca restul stiu.)
PS: Folosesc phpBB2
PS: Folosesc phpBB2
Re: Culoarea posturilor moderatorilor
Buna seara,
Nu este vorba de culoare, ci de o imagine. Pe forumul de suport s-a folosit culoare pana acum cateva zile cand am decis sa o inlocuim cu imaginea actuala.
Nu este vorba de culoare, ci de o imagine. Pe forumul de suport s-a folosit culoare pana acum cateva zile cand am decis sa o inlocuim cu imaginea actuala.
Kegan a scris:Buna seara,
Si nu ma puteti ajuta?
Va putem oferii doar imaginea : https://2img.net/i/fa/optimisation_fdf/fr/bg_post_staff.png , restul procedurii ce tine de implementare ramane pe seama dvs. Imaginea o puteati obtine si cu "view image".
Dar da eu vrea sa stiu cum pot face si eu.. nu ma intereseaza fix aceasta imagine.
Optiunea cautare ne sare in ajutor mereu: https://help.forumgratuit.ro/t36816-cum-pun-culoare-diferita-la-posturile-membrilor-din-staff?highlight=staff+-ului .
- Cod:
Am gasit pe forumotion cu gradient, va multumesc.
Asta nu ma ajuta, iar restul mesajelor este cu stilul vechi, prin culoare nimeni nu spune cum se face cu o imagine.
Este tot cu culoare
Domnule Kegan, imi puteti explica dvs. ?
Domnule Kegan, imi puteti explica dvs. ?
Imposibil! http://forum.forumactif.com/t334565-fond-de-message-different-pour-le-staff-degrade pana il vom traduce, atat va putem oferii...
Am tradus, apoi am facut exact cum spune. NIMIC !
Activeaza gestiunea codurilor javascript sigur este setata pe da?
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Culoarea posturilor moderatorilor
» Nu văd playerele posturilor de radio 2.
» Cum pot sa schimb culoarea postului moderatorilor.
» Cum fac sa apara culoarea moderatorilor la forumuri ?
» Cum mut locul posturilor in profil
» Nu văd playerele posturilor de radio 2.
» Cum pot sa schimb culoarea postului moderatorilor.
» Cum fac sa apara culoarea moderatorilor la forumuri ?
» Cum mut locul posturilor in profil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum