Panou al moderatorilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Panoul moderatorilor
Panou al moderatorilor
Rezumarea primului mesaj :
In care sa poata vedea si moderatorii daca anumiti useri isi modifica mesajele si ii lasa pe ceilalti cu replici ciudate pe forum ,sau in care sa poata vedea ca,daca a disparut un anumit mesaj, a fost sters de catre un coleg de-al lor sau de catre un user.
Un astfel de panou e foarte bun.Cei care au avut vreodata acces la asa ceva cred ca mi-ar da dreptate.
In care sa poata vedea si moderatorii daca anumiti useri isi modifica mesajele si ii lasa pe ceilalti cu replici ciudate pe forum ,sau in care sa poata vedea ca,daca a disparut un anumit mesaj, a fost sters de catre un coleg de-al lor sau de catre un user.
Un astfel de panou e foarte bun.Cei care au avut vreodata acces la asa ceva cred ca mi-ar da dreptate.
Ultima editare efectuata de catre Lara in Sam Mar 21, 2009 10:55 am, editata de 2 ori
Re: Panou al moderatorilor
Luky a scris:
- Opţiunea de Variante multiple nu trebuie sa fie activata iar sondajul trebuie sa aibă doar doua opţiuni: Da si Nu
... votul meu fiind nu!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Sunt 100% de acord.
Ar fi si mai bine daca am putea alege ce au voie si ce nu au voie moderatorii, mai mult decat editare de mesaje si ce mai era.
Ar fi si mai bine daca am putea alege ce au voie si ce nu au voie moderatorii, mai mult decat editare de mesaje si ce mai era.
Am votat nu.poti propune moderatori pentru anumite forumuri,grupul moderatorilor sau moderatori individuale,poti acorda moderatorilor permisiunea de a sterge/edita/muta subiectele,pot vedea ip-ul postatoruli.
Votul meu este NU pentru ca, exista posibilitatea ca un moderator slab si fara cunostinte ale forumului sa stearga ceva care poate "dauna" forumului si sa nu recunoasca la ce a facut!
Cel mai bine e sa nu existe PM(panoul moderatorului) ca asa am fi in siguranta si nu mai exista posibilitatea ca un subforum/topic sa se stearga aiurea
Deci....votul meu este NU
Cel mai bine e sa nu existe PM(panoul moderatorului) ca asa am fi in siguranta si nu mai exista posibilitatea ca un subforum/topic sa se stearga aiurea
Deci....votul meu este NU
Nu este necesar un panou al moderatorilor. Votez NU.
Este bine cum este acum, fara a exista un panoul al moderatorilor.
Este bine cum este acum, fara a exista un panoul al moderatorilor.
Vizitato- Vizitator
Ideile se aseamănă : https://help.forumgratuit.ro/t30444-mai-multe-nivele-de-acces-in-panoul-de-administrare VOTEZ NU!
Magic Viv a scris:Ideile se aseamănă : https://help.forumgratuit.ro/t30444-mai-multe-nivele-de-acces-in-panoul-de-administrare VOTEZ NU!
Ce legatura are panoul de administrare cu cel de moderare?
Vizitato- Vizitator
vrea sa zica ca aici
Sunt de acord dar nu se poate face asa pentru ca ForumGratuit E AltFel De Platforma aia din poza e platforma de pa PHPBB.Com
Sunt de acord dar nu se poate face asa pentru ca ForumGratuit E AltFel De Platforma aia din poza e platforma de pa PHPBB.Com
Assassinsss a scris:vrea sa zica ca aici
Se poate realiza aşa ceva, dar eu unul sunt de părere că nu este nevoie.
Exista un panou al moderatorului...Acolo ai tot ce iti trebuie(pentru un moderator).
Votez nu..
Apropo, de ce este activata "variante multiple"?
Votez nu..
Apropo, de ce este activata "variante multiple"?
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Culoarea posturilor moderatorilor
» Deactivare / Activare PM permisa moderatorilor
» + Adminul are culoarea moderatorilor
» Cum fac sa apara culoarea moderatorilor la forumuri ?
» Deactivare / Activare PM permisa moderatorilor
» + Adminul are culoarea moderatorilor
» Cum fac sa apara culoarea moderatorilor la forumuri ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum