Configurare domeniu .TK
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Configurare domeniu .TK
Salut!
Vreau să folosesc un domeniu gratuit luat de la dot.TK
Care ar fi pașii de urmat?
Am acces la zona DNS, dar nu și la CNAME.
Vă rog să mă ajutați.
Mulțumesc mult.
Vă rog să mă ajutați.
Mulțumesc mult.
Re: Configurare domeniu .TK
Sylver Cheetah 53 a scris:Salut!
Vă rog să mă ajutați.
Mulțumesc mult.
Salut, ai nevoie de un pachet sau pentru a modifica domeniul !
Te invit sa citesti acest topic
Salut zi buna.
Din experiența mea de utilizare a forumurilor Forumgratuit, nu recomand deloc domeniile .tk, deoarece generează adesea probleme precum publicitate inutilă care poate fi la fel de enervantă pentru utilizatorii tăi.
Vă recomand să cumpărați un pachet avansat sau premium și să achiziționați unul prin credite (cu tutorialul pe care vi l-a oferit Petronel), deoarece acestea sunt mult mai sigure și sunt achiziționate de pe platformă.
De asemenea, SEO (Search Engine Optimization) este mult mai bine folosind domeniile .com/.net/.org și toate celelalte oferite.
Din experiența mea de utilizare a forumurilor Forumgratuit, nu recomand deloc domeniile .tk, deoarece generează adesea probleme precum publicitate inutilă care poate fi la fel de enervantă pentru utilizatorii tăi.
Vă recomand să cumpărați un pachet avansat sau premium și să achiziționați unul prin credite (cu tutorialul pe care vi l-a oferit Petronel), deoarece acestea sunt mult mai sigure și sunt achiziționate de pe platformă.
De asemenea, SEO (Search Engine Optimization) este mult mai bine folosind domeniile .com/.net/.org și toate celelalte oferite.
Guest- Vizitator
Petronel a scris:Sylver Cheetah 53 a scris:Salut!
Vă rog să mă ajutați.
Mulțumesc mult.
Mentioneaza si faptul ca activarea unui pachet nu include nume de domeniu personalizat. Deci, trebuie sa achizitionezi pachetul separat, apoi numele de domeniu.
Fantasy a scris:Petronel a scris:Sylver Cheetah 53 a scris:Salut!
Vă rog să mă ajutați.
Mulțumesc mult.
Mentioneaza si faptul ca activarea unui pachet nu include nume de domeniu personalizat. Deci, trebuie sa achizitionezi pachetul separat, apoi numele de domeniu.
Salut, este mentionat cam tot ce este necesar in linkul respectiv
Salutare, 360 credite pe luna sau 3600 credite pe an (pachetul nu contine domeniu) deci mai aveti nevoie de inca 1200 de credite pentru achizitionarea unui domeniu.
4800 credite - 54,40 Euro - 269,21 Lei (Pentru plata anuala)
Pentru a cumpara credite accesati: Panou de Administrare - Credite & Support - Consum credite
Zi buna
4800 credite - 54,40 Euro - 269,21 Lei (Pentru plata anuala)
Pentru a cumpara credite accesati: Panou de Administrare - Credite & Support - Consum credite
Zi buna
Subiecte similare
» Configurare domeniu EU.org
» Configurare domeniu EU.org prin CloudFlare.com
» Creare sub-domeniu/domeniu propriu
» Configurare Accese
» Configurare Chat
» Configurare domeniu EU.org prin CloudFlare.com
» Creare sub-domeniu/domeniu propriu
» Configurare Accese
» Configurare Chat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum