Configurare domeniu EU.org
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Configurare domeniu EU.org
Acesta este forumul meu: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Şi acesta este domeniul personalizat: invitatii-filelist.EU.org
La "nameservers" am trecut "ns1.maxns.net" şi "ns2.maxns.net".
Cred că e bine. Am dat "whois" şi astea mi-au apărut.
Cu toate astea, cînd încerc să adaug domeniul personalizat în Panoul Administratorului, primesc această eroare:
Pot să dau parola unui membru al staff-ului, dacă e nevoie.
Mulţumesc.
cu stimă,
DANIEL
Şi acesta este domeniul personalizat: invitatii-filelist.EU.org
La "nameservers" am trecut "ns1.maxns.net" şi "ns2.maxns.net".
Cred că e bine. Am dat "whois" şi astea mi-au apărut.
Cu toate astea, cînd încerc să adaug domeniul personalizat în Panoul Administratorului, primesc această eroare:
- Cod:
Eroare
Numele de domeniu furnizat nu este bine configurat.
CNAME trebuie sa dirijeze catre: invitatii-filelist.forumgratuit.ro
Pot să dau parola unui membru al staff-ului, dacă e nevoie.
Mulţumesc.
cu stimă,
DANIEL
Re: Configurare domeniu EU.org
Buna dimineata !
Pentru a lega un domeniu extern (care nu e cumparat din ForumGratuit) aveti nevoie de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , va creeati un cont si implementati adresa actuala adica : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si dupa modificati nameserverele cum va cere acolo in domeniul extern .
Numai bine !
Pentru a lega un domeniu extern (care nu e cumparat din ForumGratuit) aveti nevoie de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , va creeati un cont si implementati adresa actuala adica : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si dupa modificati nameserverele cum va cere acolo in domeniul extern .
Numai bine !
Asteptati 24 de ore si dupa intrati in AdminCP --> General --> Adresa de internet a forumului --> Nume de domeniu Personalizat si dati unde scrie '' Configurat '' si implementati adresa noua .
Si dupa utilizati un JavaScript pentru propagare :
- Cod:
<script type="text/javascript">//<![CDATA[
"mydomain.forumotion.com" == location.host && location.replace(location.href.replace(/mydomain\.forumotion\.com/,"www.mynewpurchaseddomain.com"));
//]]></script>
explicatii:
mydomain.forumotion.com - adresa forumului tau.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - aici pui domeniul .eu.org
/mydomain\.forumotion\.com/ - pui ceva de genul asta.
- Cod:
/numeforum\.forumgratuit\.ro/
O zi buna !
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], induci lumea în eroare mă dezguști.
Salut Sylver,
deci acel domeniu pe care l-ai achiziționat gratuit trebuie să aibe acces la DNS zone, dacă nu are acea zonă nu va funcționa.
Urmărește tutorialul ăsta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dacă tot nu ai înțeles ii voi explica tot prin PM
Salut Sylver,
deci acel domeniu pe care l-ai achiziționat gratuit trebuie să aibe acces la DNS zone, dacă nu are acea zonă nu va funcționa.
Urmărește tutorialul ăsta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dacă tot nu ai înțeles ii voi explica tot prin PM
Subiecte similare
» din: Configurare Chat
» Configurare domeniu EU.org prin CloudFlare.com
» Imagini/Configurare SubForumuri
» Configurare Accese
» Domeniu
» Configurare domeniu EU.org prin CloudFlare.com
» Imagini/Configurare SubForumuri
» Configurare Accese
» Domeniu
Pagina 1 din 1