Configurare Chat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Vreti ca chatul sa aiba o configurare proprie pentru al putea face cum vrem noi?
Configurare Chat
Vreti ca chatul sa aiba o configurare proprie pentru al putea face cum vrem noi?
Re: Configurare Chat
Pentru personalizarea chat-ului sunt o multime de scripturi,doar sa ai timp sa le cauti. CONTRA!
Wow a scris:Pentru personalizarea chat-ului sunt o multime de scripturi,doar sa ai timp sa le cauti. CONTRA!
Sunt deacord cu ce a zis Wow.
Nu vad rostul sa se mai adauge asa ceva, cand deja se poate, doar ca trebuie sa iti dai putin silinta sa cauti codurile acelea pentru modificarea chat-ului
Eu voi vota cu NU. Pentru ca va fi mult spam pe toate forumurile si va intrebati:
- Cum pot sa fac si eu asta?
- Ce cod ai pus pentru pluginul asta
- Cum ai colorat chatul
- Cum ai modificat chatul
- Cum pui linii la cat etc..
De asta ce va face mult spam
- Cum pot sa fac si eu asta?
- Ce cod ai pus pentru pluginul asta
- Cum ai colorat chatul
- Cum ai modificat chatul
- Cum pui linii la cat etc..
De asta ce va face mult spam
Salutare,
Propunerea e interesanta , dar e mult de muncă la ea. Cum am putea configura (ex.: portalul,widgeturile) , așa sa configuram si chat-ul. E interesanta . Nu mai deschidem un topic pentru fiecare problema, cum ar fi , cum sa schimbam fundalul,titlul,etc.
Eu votez DA. Felicitari pentru propunere.
Propunerea e interesanta , dar e mult de muncă la ea. Cum am putea configura (ex.: portalul,widgeturile) , așa sa configuram si chat-ul. E interesanta . Nu mai deschidem un topic pentru fiecare problema, cum ar fi , cum sa schimbam fundalul,titlul,etc.
Eu votez DA. Felicitari pentru propunere.
Vizitator- Vizitator
da ar fi mai usor decat sa facem noi un script pentru chatbox
Buna seara,
DeeY, acest lucru se poate face prin intermediul CSS-ului.Daca asa ceva s-ar implementa am incarca pur si simplu platforma cu optiuni care deja sunt existente, chiar daca in alt mod decat in cel pe care-l doriti dumneavoastra.
Propunere respinsa.
DeeY, acest lucru se poate face prin intermediul CSS-ului.Daca asa ceva s-ar implementa am incarca pur si simplu platforma cu optiuni care deja sunt existente, chiar daca in alt mod decat in cel pe care-l doriti dumneavoastra.
Propunere respinsa.
Subiecte similare
» din: Configurare Chat
» Cum fac sa apara si in PA-Chat-Moderatori, moderatorii chat-ului?
» Configurare Accese
» Configurare domeniu EU.org
» Configurare domeniu .TK
» Cum fac sa apara si in PA-Chat-Moderatori, moderatorii chat-ului?
» Configurare Accese
» Configurare domeniu EU.org
» Configurare domeniu .TK
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum