Platforma nu se mai incarca !
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Platforma nu se mai incarca !
Azi am intampinat o problema si nu stiu daca e de la mine sau de la platforma !
Cand incerc un cod gen [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dau de mai multe ori la fiecare subiect iar dupa cateva secunde imi apare asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dar nu doar pe forum ci si in panoul de administrare acelas lucru , vreau sa stiu si eu ce se intampla.
Codul folosit este unul simplu si nu ar cauza asemenea probleme plus ca nu stiu de ce panoul de administrare nu merge si imi apare ca se incarca .
Cand incerc un cod gen [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dau de mai multe ori la fiecare subiect iar dupa cateva secunde imi apare asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Dar nu doar pe forum ci si in panoul de administrare acelas lucru , vreau sa stiu si eu ce se intampla.
Codul folosit este unul simplu si nu ar cauza asemenea probleme plus ca nu stiu de ce panoul de administrare nu merge si imi apare ca se incarca .
Re: Platforma nu se mai incarca !
Salut,
Din precizarea screenshot-ului dvs. Problema provine de la un cod javascript: 36554.js (posibil să fie și alte coduri: Template spre exemplu...)
Se pare că când dați click pe un topic random după forumul dvs. Acel topic preview apare!
Din precizarea screenshot-ului dvs. Problema provine de la un cod javascript: 36554.js (posibil să fie și alte coduri: Template spre exemplu...)
Se pare că când dați click pe un topic random după forumul dvs. Acel topic preview apare!
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Re: Platforma nu se mai incarca !
Subiecte similare
» problemă platformă
» Platforma MyBB
» Platforma IPB pe forumgratuit
» Nu mai activez pe platforma forumgratuit.
» Cât timp va mai fi online platforma forumgratuit?
» Platforma MyBB
» Platforma IPB pe forumgratuit
» Nu mai activez pe platforma forumgratuit.
» Cât timp va mai fi online platforma forumgratuit?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum