Platforma MyBB
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Vreti sa se adauge platforma mybb??
Platforma MyBB
Eu as dori sa implementati si platforma mybb!!Este o platforma foarte folosita!!Aproape toate forumurile mari folosesc mybb!!Eu am incercat la alt host free sa adaug mybb numa nu m-am descurcat cu pa!!Voi daca adugati platforma mybb cu pa actual poate veti mai atrage cativa membri noi!!
Re: Platforma MyBB
Cred ca ai ales aceasta propunere pentru utilizarea temelor de care dispune platforma. Temele acelea pot fi cu usurinta convertite pentru phpbb fara prea mari dureri de cap, insa necesita niste cunostinte ridicate in coding.
Votez contra acestei propuneri.
Votez contra acestei propuneri.
Vizitato- Vizitator
Nu pentru teme!!!Pentru ca teme imi fac in 5 minute una buna de mybb!!Mai ales nu cred ca gasesti pe mybb teme pentru triburile!!In primul rand de ce e nu??Poate ti-e nu iti place dar mi-e imi place!!
Hai ia-ti sa-mp si descarca mybb!!Acum va diferenta intre ele si mai spune ca
e la fel!!Poate la aspect!!Mybb are si warn adaugat mult mai performant ca cel cu imagini si are si un sistem de reputatie bun!!
In primul rand daca se va adauga nu esti obligat sa il folosesti!!Numa la inceput for folosi foarte putin din cauza ca nu au teme!!Eu o sa fac 6-7 teme pentru mybb si le voi posta!
Hai ia-ti sa-mp si descarca mybb!!Acum va diferenta intre ele si mai spune ca
e la fel!!Poate la aspect!!Mybb are si warn adaugat mult mai performant ca cel cu imagini si are si un sistem de reputatie bun!!
In primul rand daca se va adauga nu esti obligat sa il folosesti!!Numa la inceput for folosi foarte putin din cauza ca nu au teme!!Eu o sa fac 6-7 teme pentru mybb si le voi posta!
ViSsse, nu e nevoie faci temele ...
Ceea ce nu intelgi tu e ca, chiar daca se adauga acest tip de forum, tot aceleasi lucruri vei gasi in panou. NU inseamna ca daca vei adauga un tip nou de forum o sa fie bara warn alt fel sau sistemul de reputatie alt fel ...
singurul lucru care o sa diferentieze va fi forma forumului.
Ceea ce nu intelgi tu e ca, chiar daca se adauga acest tip de forum, tot aceleasi lucruri vei gasi in panou. NU inseamna ca daca vei adauga un tip nou de forum o sa fie bara warn alt fel sau sistemul de reputatie alt fel ...
singurul lucru care o sa diferentieze va fi forma forumului.
mah reputatia si warn sunt direct incluse!!Nu le pune in p.a!!
k1ll.Zorr a scris:Este bun cum este asa!
FGul inca nu are nevoie de mybb!
Votat nu!
de ce na-re??Hai da-ne un exemplu!!
ViSsse a scris:mah reputatia si warn sunt direct incluse!!Nu le pune in p.a!!
"mah", tu nu intelegi ca singurele diferente dintre versiunile forumgratuit sunt template-urile, css-ul si cateva variabile ??
Degeaba se adauga MyBB, gasesti fix aceleasi optiuni, daca stii sa mesteresti bine, poti face un PunBB sa arate ca un MyBB cat de cat, in rest, nimic altceva.
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Mier Iul 20, 2011 1:38 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
o intrebare
Esti obligat sa o folosest??
Esti obligat sa o folosest??
Doamne,eu nu inteleg.Chiar F.G duce lipsa de platforme?[sau ce e aia "MyBB"]
Votat nu...
Votat nu...
Votat da , ce avem de pierdut ?
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Tema IPB/MyBB
» [Proiect] Statistici MyBB RC 2.0
» problemă platformă
» Platforma nu se mai incarca !
» Platforma IPB pe forumgratuit
» [Proiect] Statistici MyBB RC 2.0
» problemă platformă
» Platforma nu se mai incarca !
» Platforma IPB pe forumgratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum