Cât timp va mai fi online platforma forumgratuit?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Cât timp va mai fi online platforma forumgratuit?
deci sa inteleg ca esti nemultumit de suportul forum gratuit?
La fel de nemulțumit sunt si eu !
Activitate acestei platforme a scăzut extrem de mult din cauza lipsei de interes a membrilor cât și a membrilor aflați în staff. Putin sunt cei care pot oferi un răspuns la cererile extreme ale membrilor noi cât și cei vechi.
Platforma va fii online atât timp cât tot vor exista forum-uri pe platforma.
Platforma va fii online atât timp cât tot vor exista forum-uri pe platforma.
SSYT ,o sa va spun de ce scade activitatea,nu o luati ca pe o insulta sau ca pe ceva rau,ci o sa imi spun parerea.Activitatea scade din cauza ca forumgratuit devine deja de intrebat,sunt multe alte platforme free(nu vreau sa dau nume)care au mult mai multe sisteme ca forumtgratuit,de exemplu warning system,nu au reclama,au pluginuri,permisiuni pentru fiecare grup,etc.(ca un forum cu plata doar ca au sudomenii si tot au unele linkuri reclama,si au un suport activ la forumurile de suport,si ma iertati da forumgratuit nu are nici una din toate acestea
Chestia e că: dacă voi avea un forum de succes, peste nush cât timp se aflu că se va închide platforma...muncă depusă aiurea
Chestia e că: dacă voi avea un forum de succes, peste nush cât timp se aflu că se va închide platforma...muncă depusă aiurea
Aaaaaaa la asta va referiti,cred ca nu e nevoie sa va faceti griji,platforma forum gratuit are multe forumuri active,plus ca mai e si forum gratuit in engleza,rusa,franceza etc,doar aici pe fg roman activitatea e redusa,daca activitata pe forumul de suport e slaba nu inseamna ca si pe platforma,deci nu cred ca e cazul s va faceti griji
Acest subiect va fi inchis si trimis la cosul de gunoi. Astfel de discutii nu isi au rostul pe forum, comunitatea Forumgratuit va fi in continuare activa.
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Platforma IPB pe forumgratuit
» Nu mai activez pe platforma forumgratuit.
» din: Cerere script Timp Online
» Cum bag la toti playerii si mie Hobyy, Multumiri, Location, Timp Online
» Nu mai activez pe platforma forumgratuit.
» Cum bag la toti playerii si mie Hobyy, Multumiri, Location, Timp Online
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum