Sistemul Like&Dislike nu functioneaza pe phpBB2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Sistemul Like&Dislike nu functioneaza pe phpBB2
Rezumarea primului mesaj :
Versiunea forumului: phpBB2
Salut, am incercat sa adaug noul sistem de Like&Dislike pe forumul meu si nu apare orice as face, am urmarit pasi din tutorial, am activat sistemul din Panoul de administrare > General > Mesaje și e-mailuri > Configurare, si am modificat templateurile viewcomments_body și viewtopic_body. Vreau sa precizez ca nu imi aparea viewcomments_body la inceput, dupa am aflat ca trebuie sa ai active bloggurile sa apara. Deci cu sistemul activat din panou si templeturile editate tot nu apare, dar culmea ca daca schimb versiunea pe celelalte merge, pe phpBB2, nu. Multumesc anticipat.
Detalii despre întrebări
Versiunea forumului: phpBB2
Descriere
Salut, am incercat sa adaug noul sistem de Like&Dislike pe forumul meu si nu apare orice as face, am urmarit pasi din tutorial, am activat sistemul din Panoul de administrare > General > Mesaje și e-mailuri > Configurare, si am modificat templateurile viewcomments_body și viewtopic_body. Vreau sa precizez ca nu imi aparea viewcomments_body la inceput, dupa am aflat ca trebuie sa ai active bloggurile sa apara. Deci cu sistemul activat din panou si templeturile editate tot nu apare, dar culmea ca daca schimb versiunea pe celelalte merge, pe phpBB2, nu. Multumesc anticipat.
Re: Sistemul Like&Dislike nu functioneaza pe phpBB2
Adăuga la foaia de stil:
- Cod:
.fa_like_div p[class$="like_list"] {
color: black !important;
}
Schimbați codul în:
- Cod:
color: #1A202C !important;
}
.fa_like_div p[class$="like_list"] a[href^="/u"] {
text-decoration: underline !important;
color: #4A5568 !important;
}
Bună seara,
Am fost întrebat de către cineva, ce browser de navigare folosiți?
Am fost întrebat de către cineva, ce browser de navigare folosiți?
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
pedxz a scris:Schimbați codul în:
- Cod:
color: #1A202C !important;
}
.fa_like_div p[class$="like_list"] a[href^="/u"] {
text-decoration: underline !important;
color: #4A5568 !important;
}
@pedxz A mers, multumesc mult, se poate inchide subiectul.
@Mihai folosesc Mozila Firefox.
Ok, mă bucur că problema a fost rezolvată, also am intrat pe discord-ul dvs.
.. | Drag Membru, Amintiți-vă că dacă problema dvs. a primit un răspuns sau poate fi considerată rezolvată, trebuie să apăsați butonul astfel încât să insereze pictograma rezolvată și să faciliteze munca personalului. Mulțumim pentru ajutor |
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum activez sistemul punctelor?
» Sosirea noului sistem Like și Dislike pe Forumgratuit
» Nu imi merge sistemul de puncte pe forum
» Nu imi apare sistemul de reputatie
» Folositi Sistemul de puncte?
» Sosirea noului sistem Like și Dislike pe Forumgratuit
» Nu imi merge sistemul de puncte pe forum
» Nu imi apare sistemul de reputatie
» Folositi Sistemul de puncte?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum