Sistemul Like&Dislike nu functioneaza pe phpBB2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sistemul Like&Dislike nu functioneaza pe phpBB2
Detalii despre întrebări
Versiunea forumului: phpBB2
Descriere
Salut, am incercat sa adaug noul sistem de Like&Dislike pe forumul meu si nu apare orice as face, am urmarit pasi din tutorial, am activat sistemul din Panoul de administrare > General > Mesaje și e-mailuri > Configurare, si am modificat templateurile viewcomments_body și viewtopic_body. Vreau sa precizez ca nu imi aparea viewcomments_body la inceput, dupa am aflat ca trebuie sa ai active bloggurile sa apara. Deci cu sistemul activat din panou si templeturile editate tot nu apare, dar culmea ca daca schimb versiunea pe celelalte merge, pe phpBB2, nu. Multumesc anticipat.
Re: Sistemul Like&Dislike nu functioneaza pe phpBB2
Salut @Obsession,
Anunțul este învechit, au existat alte modificări ale șabloanelor. Puteți trece: viewtopic_body & viewcomments_body, mulțumesc!
Anunțul este învechit, au existat alte modificări ale șabloanelor. Puteți trece: viewtopic_body & viewcomments_body, mulțumesc!
Ok, unde gasesc acele modificari ca sa rezolv problema?
Obsession a scris:Ok, unde gasesc acele modificari ca sa rezolv problema?
Citește urmatoarele: Descoperiți noul sistem Like și Dislike al Forumgratuit (fdf francez)
In fine, cred ca renunt la sistem, traducerea e destul de neclara, deja nu imi dau seama ce sa inlocuiesc si ce nu, se poate inchide topicul.
Dă-mi template-urile am să fac asta pentru tine
Bună seara,
Topicul Sosirea noului sistem Like și Dislike pe Forumgratuit, urmează să primesc update-ul necesar!
Ne cerem scuze, pentru cele întâmplate, și vă rugăm să (re)verificați tutorialu, și să adăugați codurile necesare!
Dacă apar probleme, vă rugăm reveniți cu un răspuns
numai bine!
Topicul Sosirea noului sistem Like și Dislike pe Forumgratuit, urmează să primesc update-ul necesar!
Ne cerem scuze, pentru cele întâmplate, și vă rugăm să (re)verificați tutorialu, și să adăugați codurile necesare!
Dacă apar probleme, vă rugăm reveniți cu un răspuns
numai bine!
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
.. | Drag Membru, această problemă a fost considerată nerezolvată. Din păcate, în conformitate cu reglementările noastre, dacă subiectul nu a fost răspuns mai mult de 7 zile, acesta este considerat rezolvat sau abandonat. În următoarele subiecte de asistență pe care le veți deschide:
Numai bine, Echipa Forumgratuit |
=> Secțiune deblocată.
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Salut,
Template-ul a fost modificat înainte de această actualizare? Dacă nu, nu este necesară modificarea templateului.
Template-ul a fost modificat înainte de această actualizare? Dacă nu, nu este necesară modificarea templateului.
Nu ofer suport prin PM!
Salut!
Am văzut că lipsește actualizarea din viewtopic_body din forumul tău.
Am văzut că lipsește actualizarea din viewtopic_body din forumul tău.
Cred ca am gasit care era problema, eu aveam optiunea ”Forțați template-urile în mod implicit” pusa pe ”Nu”. Odata ce am pus pe ”Da” a aparut si sistemul, acum a mai ramas doar o problema, textul poate fi citit usor doar daca este selectat :
Se poate undeva schimba culoarea textului pe negru din cod? Multumesc anticipat.
- Spoiler:
- Spoiler:
Se poate undeva schimba culoarea textului pe negru din cod? Multumesc anticipat.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum activez sistemul punctelor?
» Sosirea noului sistem Like și Dislike pe Forumgratuit
» Nu imi merge sistemul de puncte pe forum
» Nu imi apare sistemul de reputatie
» Folositi Sistemul de puncte?
» Sosirea noului sistem Like și Dislike pe Forumgratuit
» Nu imi merge sistemul de puncte pe forum
» Nu imi apare sistemul de reputatie
» Folositi Sistemul de puncte?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum