Cum activez sistemul punctelor?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum activez sistemul punctelor?
Am vazut la mai multe forumuri acest sistem (fiecare user are n puncte). Cum pot sa-l activez si eu?
Re: Cum activez sistemul punctelor?
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Profiluri=>Creare profil personalizat=>Bara=>Completati campurile libere=>Inregistrare.
Vizitato- Vizitator
puncte? eu stiam de respectarea regulilor ... eu nu am inteles ce a zis apple27 ma mir cum de a inteles Lizzard!
MeSsI-Remus:Se refera la acea bara din profilul personalizat, cu care cresti puncte, exemplu:13 din 150
O seara buna tuturor!
O seara buna tuturor!
Vizitato- Vizitator
Intri in P.A>>Utilizatori&Grupuri>>Utilizatori>>Profiluri>>Creare profil personalizat>>Bara>>Valoare minima-0>>Valoare maxima-cat vrei tu>>Valoare de origine-de unde sa inceapa de ex 100>>Acest camp trebuie completat da( )nu(x)>>Acest camp se afiseaza in profilul postatorului si in pagina profilului sau>>Cine poate modifica valoarea continutului?-Moderatori
Numai bine
Numai bine
From:Daca deja s-a dat raspunsul, de ce trebuia sa mai postati spunand acelasi lucru?
Chiar nu va inteleg pe unii.
Chiar nu va inteleg pe unii.
Vizitato- Vizitator
Se poate pune o alta imagine ? de exemplu eu am facut bara pentru respectarea regulilor se poate in loc de 100/100 sa pun si o poza si sa apara cand posteaza?
La profilul "Bara" nu se pot adauga alte imagini, dar mai aveti o alta varianta:
Selectati "O imagine dintr-o lista de imagini predefinita"
Numai bine!
Selectati "O imagine dintr-o lista de imagini predefinita"
Numai bine!
Vizitato- Vizitator
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Subiecte similare
» Sistemul Like&Dislike nu functioneaza pe phpBB2
» Folositi Sistemul de puncte?
» Nu imi apare sistemul de reputatie
» Nu imi merge sistemul de puncte pe forum
» Modificarea punctelor din sistemul de puncte.
» Folositi Sistemul de puncte?
» Nu imi apare sistemul de reputatie
» Nu imi merge sistemul de puncte pe forum
» Modificarea punctelor din sistemul de puncte.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum