problemă tabele de moderare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
problemă tabele de moderare
Rezumarea primului mesaj :
am și eu o problemă legată de ultimu răspuns dat de către domnul @Zeus: https://help.forumgratuit.ro/t53791-culoare-tabel-in-functie-de-grup?highlight=culoare+tabele
și anume:
nu merge, tabelu e tot albastru, mila actualizat @Dan, dar dacă am schimbat tema, numai am actualizarea...
am și eu o problemă legată de ultimu răspuns dat de către domnul @Zeus: https://help.forumgratuit.ro/t53791-culoare-tabel-in-functie-de-grup?highlight=culoare+tabele
și anume:
Zeus a scris:Acum tot ce va mai ramane de facut este sa adaugati in css:
- Cod:
.moderator .clasa-tabel-moderare {
// proprietati css pentru moderator
}
.admin .clasa-tabel-moderare {
// proprietati css pentru admin
}
nu merge, tabelu e tot albastru, mila actualizat @Dan, dar dacă am schimbat tema, numai am actualizarea...
Re: problemă tabele de moderare
Mulțumesc mult @Zeus, poți închide acest topic.
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» problemă tabele de moderare
» problemă legată de tabele de moderare (din nou...)
» Configurare tabele moderare.
» tabele de moderare ca pe forumgratuit
» Adăugarea tabele de moderare pe forum
» problemă legată de tabele de moderare (din nou...)
» Configurare tabele moderare.
» tabele de moderare ca pe forumgratuit
» Adăugarea tabele de moderare pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum