problemă tabele de moderare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

In cos problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Mihai la data de 14.01.18 20:13

iar dispun de probleme legate de tabele de moderare, le-am folosit pe alea de la zeus, dar nu-mi plac deloc... și acum tabele care sunt și aici, sunt pe albastru, cum rezolv problema?
problemă tabele de moderare Untitl39
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1116
Varsta : 22
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 79
Pachetul Premium Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de mr.franta la data de 16.01.18 7:16

Puteti fi putin mai explicit?
mr.franta

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 1356
Varsta : 32
Localizare : Giurgiu
Data înscrierii : 18/02/2012
Mulțumiri : 120
Pachetul Gratuit Internet Explorer phpBB2

http://frannnta-design.hitforum.ro/
mr.franta a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Mihai la data de 16.01.18 12:32

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Puteti fi putin mai explicit?

tabelu din poză e albastru, și vreau pe culoare în funcție de grad...
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1116
Varsta : 22
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 79
Pachetul Premium Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos problemă legată de tabelele de moderare

Mesaj Scris de Mihai la data de 19.01.18 1:00

întâmpin și eu probleme la acest subiect: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , și anume la ace cod:
Cod:
 
function st_rang($class, $background, $border) {
    
    if(typeof document.getElementsByClassName($class) == "undefined") return; // Prevenire eroare
        
    $i = 0;
    $l = document.getElementsByClassName($class).length;
    
    for($i; $i < $l; $i++) {
        
        $post = document.getElementsByClassName($class)[$i].parentElement.parentElement.parentElement.parentElement.parentElement.parentElement;
        
        if(typeof $post.getElementsByClassName("moderation-message")[0] !== "undefined") {
            $post.getElementsByClassName("moderation-message")[0].setAttribute("style", "width: 100%;background: "+ $background + ";margin-top: 5px;margin-bottom: 5px;border-bottom: 3px solid "+ $border + ";padding: 5px;border-radius: 4px;font-weight: bold;color: #fff;font-size: 12px;text-shadow: 1px 1px 3px rgba(0,0,0,0.1);font-family: Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif");    
        }
    }
    
}
Zeus a băgat acest cod între ” } }":
Cod:
 
st_rang("rang-admin", "red", "blue");
st_rang("rang-moderator", "orange", "black");
st_rang("rang-asistent", "yellow", "green");

eu nu-mi dau seama unde anume se bagă codu cu ”st_rang”...
previzualizare: problemă tabele de moderare Untitl43
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1116
Varsta : 22
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 79
Pachetul Premium Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Cesar la data de 19.01.18 13:58

Va rog sa nu mai deschideti 2-3 subiecte pentru aceeasi problema.
problemă tabele de moderare 1zzqiq10
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Sub codul de mai sus vom repeta acest cod pentru fiecare grup in parte:
Cod:
st_rang("rang-admin", "red", "blue");
Cesar

Cesar
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 3361
Varsta : 20
Localizare : Sinaia, Prahova
Data înscrierii : 13/09/2012
Mulțumiri : 311
Pachetul Gratuit Google Chrome punBB

https://help.forumgratuit.ro/
Cesar a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Mihai la data de 31.01.18 21:12

colegu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], a făcut în alt mod rezolvarea, mersi mult.


problemă tabele de moderare Untit104

problemă tabele de moderare Scre1015 problemă tabele de moderare 398 problemă tabele de moderare 2209 problemă tabele de moderare Scre1016 problemă tabele de moderare Portoq16
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1116
Varsta : 22
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 79
Pachetul Premium Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Cesar la data de 31.01.18 21:48

problemă tabele de moderare Garbag11Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", fara a exista o solutie concreta, acesta va fi inchis si trimis in cosul de gunoi.

=> Topic trimis in cosul de gunoi
Cesar

Cesar
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 3361
Varsta : 20
Localizare : Sinaia, Prahova
Data înscrierii : 13/09/2012
Mulțumiri : 311
Pachetul Gratuit Google Chrome punBB

https://help.forumgratuit.ro/
Cesar a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum