problemă tabele de moderare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
problemă tabele de moderare
iar dispun de probleme legate de tabele de moderare, le-am folosit pe alea de la zeus, dar nu-mi plac deloc... și acum tabele care sunt și aici, sunt pe albastru, cum rezolv problema?
Re: problemă tabele de moderare
mr.franta a scris:Puteti fi putin mai explicit?
tabelu din poză e albastru, și vreau pe culoare în funcție de grad...
problemă legată de tabelele de moderare
întâmpin și eu probleme la acest subiect: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , și anume la ace cod:
eu nu-mi dau seama unde anume se bagă codu cu ”st_rang”...
previzualizare:
- Cod:
function st_rang($class, $background, $border) {
if(typeof document.getElementsByClassName($class) == "undefined") return; // Prevenire eroare
$i = 0;
$l = document.getElementsByClassName($class).length;
for($i; $i < $l; $i++) {
$post = document.getElementsByClassName($class)[$i].parentElement.parentElement.parentElement.parentElement.parentElement.parentElement;
if(typeof $post.getElementsByClassName("moderation-message")[0] !== "undefined") {
$post.getElementsByClassName("moderation-message")[0].setAttribute("style", "width: 100%;background: "+ $background + ";margin-top: 5px;margin-bottom: 5px;border-bottom: 3px solid "+ $border + ";padding: 5px;border-radius: 4px;font-weight: bold;color: #fff;font-size: 12px;text-shadow: 1px 1px 3px rgba(0,0,0,0.1);font-family: Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif");
}
}
}
- Cod:
st_rang("rang-admin", "red", "blue");
st_rang("rang-moderator", "orange", "black");
st_rang("rang-asistent", "yellow", "green");
eu nu-mi dau seama unde anume se bagă codu cu ”st_rang”...
previzualizare:
Va rog sa nu mai deschideti 2-3 subiecte pentru aceeasi problema.
Zeus a scris:Sub codul de mai sus vom repeta acest cod pentru fiecare grup in parte:
- Cod:
st_rang("rang-admin", "red", "blue");
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» problemă tabele de moderare
» problemă legată de tabele de moderare (din nou...)
» tabele de moderare ca pe forumgratuit
» Configurare tabele moderare.
» Adăugarea tabele de moderare pe forum
» problemă legată de tabele de moderare (din nou...)
» tabele de moderare ca pe forumgratuit
» Configurare tabele moderare.
» Adăugarea tabele de moderare pe forum
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum