problemă tabele de moderare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

In cos problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de mihai la data de Dum 14 Ian - 20:13

iar dispun de probleme legate de tabele de moderare, le-am folosit pe alea de la zeus, dar nu-mi plac deloc... și acum tabele care sunt și aici, sunt pe albastru, cum rezolv problema?
avatar

mihai
Co-Administrator
Co-Administrator

Mesaje : 906
Varsta : 20
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 72
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro
mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de mr.franta la data de Mar 16 Ian - 7:16

Puteti fi putin mai explicit?
avatar

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 1310
Varsta : 30
Localizare : Giurgiu
Data înscrierii : 18/02/2012
Multumiri : 114
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului http://www.frannnta-design.com/
mr.franta a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de mihai la data de Mar 16 Ian - 12:32

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Puteti fi putin mai explicit?

tabelu din poză e albastru, și vreau pe culoare în funcție de grad...
avatar

mihai
Co-Administrator
Co-Administrator

Mesaje : 906
Varsta : 20
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 72
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro
mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos problemă legată de tabelele de moderare

Mesaj Scris de mihai la data de Vin 19 Ian - 1:00

întâmpin și eu probleme la acest subiect: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , și anume la ace cod:
Cod:
 
function st_rang($class, $background, $border) {
    
    if(typeof document.getElementsByClassName($class) == "undefined") return; // Prevenire eroare
        
    $i = 0;
    $l = document.getElementsByClassName($class).length;
    
    for($i; $i < $l; $i++) {
        
        $post = document.getElementsByClassName($class)[$i].parentElement.parentElement.parentElement.parentElement.parentElement.parentElement;
        
        if(typeof $post.getElementsByClassName("moderation-message")[0] !== "undefined") {
            $post.getElementsByClassName("moderation-message")[0].setAttribute("style", "width: 100%;background: "+ $background + ";margin-top: 5px;margin-bottom: 5px;border-bottom: 3px solid "+ $border + ";padding: 5px;border-radius: 4px;font-weight: bold;color: #fff;font-size: 12px;text-shadow: 1px 1px 3px rgba(0,0,0,0.1);font-family: Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif");    
        }
    }
    
}
Zeus a băgat acest cod între ” } }":
Cod:
 
st_rang("rang-admin", "red", "blue");
st_rang("rang-moderator", "orange", "black");
st_rang("rang-asistent", "yellow", "green");

eu nu-mi dau seama unde anume se bagă codu cu ”st_rang”...
previzualizare:
avatar

mihai
Co-Administrator
Co-Administrator

Mesaje : 906
Varsta : 20
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 72
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro
mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Cesar la data de Vin 19 Ian - 13:58

Va rog sa nu mai deschideti 2-3 subiecte pentru aceeasi problema.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Sub codul de mai sus vom repeta acest cod pentru fiecare grup in parte:
Cod:
st_rang("rang-admin", "red", "blue");
avatar

Cesar
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 3414
Varsta : 19
Localizare : Sinaia, Prahova
Data înscrierii : 13/09/2012
Multumiri : 311
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro/
Cesar a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de mihai la data de Mier 31 Ian - 21:12

colegu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], a făcut în alt mod rezolvarea, mersi mult.


avatar

mihai
Co-Administrator
Co-Administrator

Mesaje : 906
Varsta : 20
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 72
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro
mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

In cos Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Cesar la data de Mier 31 Ian - 21:48

Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", fara a exista o solutie concreta, acesta va fi inchis si trimis in cosul de gunoi.

=> Topic trimis in cosul de gunoi
avatar

Cesar
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 3414
Varsta : 19
Localizare : Sinaia, Prahova
Data înscrierii : 13/09/2012
Multumiri : 311
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro/
Cesar a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum