Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

problemă tabele de moderare

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Mihai Vin Aug 18, 2017 2:07 am

am și eu o problemă legată de ultimu răspuns dat de către domnul @Zeus: https://help.forumgratuit.ro/t53791-culoare-tabel-in-functie-de-grup?highlight=culoare+tabele

și anume:
Zeus a scris:Acum tot ce va mai ramane de facut este sa adaugati in css:
 
Cod:
.moderator .clasa-tabel-moderare {
// proprietati css pentru moderator
}
.admin .clasa-tabel-moderare {
// proprietati css pentru admin
}

nu merge, tabelu e tot albastru, mila actualizat @Dan, dar dacă am schimbat tema, numai am actualizarea...
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Varsta : 24
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 101
Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Teodor Vin Aug 18, 2017 2:51 am

Salut,

In CSS, ati inlocuit

Cod:
.clasa-tabel-moderare

cu clasa pe care tabelul de moderare o are? A face cu ochiul

Salutari! La revedere
Teodor

Teodor
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 371
Varsta : 25
Localizare : Italia
Data înscrierii : 28/03/2016
Mulțumiri : 48
Internet Explorer punBB

http://Lestreghebuone.net
Teodor a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Mihai Vin Aug 18, 2017 2:55 am

Teodor a scris:Salut,

In CSS, ati inlocuit

Cod:
.clasa-tabel-moderare

cu clasa pe care tabelul de moderare o are? A face cu ochiul

Salutari! La revedere

după cum am zis, nu știu cum să adaug sau să găsesc clasa, soo.. i need some help there! Haha

Cod:
.moderator .clasa-tabel-moderare {
// proprietati css pentru moderator
}
.admin-tabel-moderare {
}
bănuiesc că trebuie să creez niște proprietăți css pentru grad, așa a făcut și @Dan , le-a adăugat el însuși...
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Varsta : 24
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 101
Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Teodor Vin Aug 18, 2017 2:57 am

Salut,

puteti posta codul la tabelul de moderare folosit pe forum? La revedere
Teodor

Teodor
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 371
Varsta : 25
Localizare : Italia
Data înscrierii : 28/03/2016
Mulțumiri : 48
Internet Explorer punBB

http://Lestreghebuone.net
Teodor a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Mihai Vin Aug 18, 2017 2:59 am

Sigur, Poftim:

Cod:
[table class="moderation-message" style="width: 100%;background: #3399CC;margin-top: 5px;margin-bottom: 5px;border-bottom: 3px solid #2579A2;padding: 5px;border-radius: 4px;font-weight: bold;color: #fff;font-size: 12px;text-shadow: 1px 1px 3px rgba(0,0,0,0.1);font-family: Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif"][tr][td width="1%"][img]https://i21.servimg.com/u/f21/11/80/17/98/garbag11.png[/img][/td]
[td]Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", fara a exista o solutie concreta, acesta va fi inchis si trimis in cosul de gunoi.

[i]=> Topic trimis in cosul de gunoi[/i][/td]
[/tr]
[/table]
nu vreau să editez culorile, vreau să detecteze automat culoarea care o folosesc la administrator: #EF3333


Ultima editare efectuata de catre Teodor in Vin Aug 18, 2017 3:02 am, editata de 1 ori (Motiv : va rog in viitor sa folositi tagul [code][/code])


problemă tabele de moderare Untit104
problemă tabele de moderare KmYIBDv
problemă tabele de moderare Scre1015 problemă tabele de moderare 398 problemă tabele de moderare 2209 problemă tabele de moderare Scre1016 problemă tabele de moderare Portoq16
Mesaje: 22910 ● Utilizatori: 18225 ● Ultimul membru: » xp1x. «
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Varsta : 24
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 101
Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Teodor Vin Aug 18, 2017 3:01 am

Cod:
moderation-message

Acea este clasa la tabelul tau, deci in CSS trebuie sa faci ceva de genu:

Cod:
moderator .moderation-message {
// proprietati css pentru moderator
}
.admin .moderation-message {
// proprietati css pentru admin
}

Salutari! La revedere
Teodor

Teodor
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 371
Varsta : 25
Localizare : Italia
Data înscrierii : 28/03/2016
Mulțumiri : 48
Internet Explorer punBB

http://Lestreghebuone.net
Teodor a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Mihai Vin Aug 18, 2017 3:02 am

Nu merge, @Dan când mi-a făcut codu, mi-a adăugat ceva de genu un body, sau ceva de genu.. legat de tabelele de moderare Nesigur


problemă tabele de moderare Untit104
problemă tabele de moderare KmYIBDv
problemă tabele de moderare Scre1015 problemă tabele de moderare 398 problemă tabele de moderare 2209 problemă tabele de moderare Scre1016 problemă tabele de moderare Portoq16
Mesaje: 22910 ● Utilizatori: 18225 ● Ultimul membru: » xp1x. «
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Varsta : 24
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 101
Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Mihai Dum Aug 20, 2017 9:44 pm

Up?

am schimbat recent tema, și tot tabel albastru îmi apare, nici-o soluție?


problemă tabele de moderare Untit104
problemă tabele de moderare KmYIBDv
problemă tabele de moderare Scre1015 problemă tabele de moderare 398 problemă tabele de moderare 2209 problemă tabele de moderare Scre1016 problemă tabele de moderare Portoq16
Mesaje: 22910 ● Utilizatori: 18225 ● Ultimul membru: » xp1x. «
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Varsta : 24
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 101
Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Dani David Dum Aug 20, 2017 11:04 pm

Teodor a scris:
Cod:
moderation-message

Acea este clasa la tabelul tau, deci in CSS trebuie sa faci ceva de genu:

Cod:
moderator .moderation-message {
// proprietati css pentru moderator
}
.admin .moderation-message {
// proprietati css pentru admin
}

Salutari! La revedere

Salut Teo ,nu vrea nici asa!!!
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de SSYT Mar Aug 22, 2017 8:39 pm

Buna seara,
Dupa cum bine se poate observa, in acest mesaj Reply.
Cod:
    group("https://i.servimg.com/u/f39/11/80/17/98/291g6510.png", "moderator");
    group("https://i.servimg.com/u/f39/11/80/17/98/141p8310.png", "admin");

Trebuie sa inlocuiti acele 2 imagini cu imaginile de pe forumul dvs.
SSYT

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 1423
Varsta : 28
Localizare : Romania, localhost:80
Data înscrierii : 10/08/2015
Mulțumiri : 199
Opera phpBB3

https://help.forumgratuit.ro
SSYT a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Mihai Mar Aug 22, 2017 11:51 pm

nu merge, am editat imaginea de administrator, și tot tabel albastru îmi apare...

problemă tabele de moderare Untitl18
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Varsta : 24
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 101
Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: problemă tabele de moderare

Mesaj Scris de Zeus Mier Aug 23, 2017 5:05 pm

Buna ziua,

Rangurile adaugate in panoul de administrare trebuie sa aiba o structura cel putin similara:
Cod:
<span class="rang-admin">Admin</span>

In loc de "rang-admin" vom adauga clasa dorita, este important ca aceasta sa aiba "rang-" in fata pentru a nu intra in conflict cu alte coduri.

Dupa ce toate rangurile au atribuita o clasa unica, vom adauga acest cod javascript:

Cod:

function st_rang($class, $background, $border) {
    
    if(typeof document.getElementsByClassName($class) == "undefined") return; // Prevenire eroare
        
    $i = 0;

    $l = document.getElementsByClassName($class).length;
    
    for($i; $i < $l; $i++) {
        
        $post = document.getElementsByClassName($class)[$i].parentElement.parentElement.parentElement.parentElement.parentElement.parentElement;
        
        if(typeof $post.getElementsByClassName("moderation-message")[0] !== "undefined") {
            $post.getElementsByClassName("moderation-message")[0].setAttribute("style", "width: 100%;background: "+ $background + ";margin-top: 5px;margin-bottom: 5px;border-bottom: 3px solid "+ $border + ";padding: 5px;border-radius: 4px;font-weight: bold;color: #fff;font-size: 12px;text-shadow: 1px 1px 3px rgba(0,0,0,0.1);font-family: Trebuchet MS, Helvetica, Arial, sans-serif");    
        }

    }
    
}

Sub codul de mai sus vom repeta acest cod pentru fiecare grup in parte:

Cod:
st_rang("rang-admin", "red", "blue");

Mod de utilizare:
st_rang(numele clasei, fundalul tabelului, conturul tabelului);

Dupa ce efectuam acesti pasi ar trebui sa obtinem un rezultat cel putin similar:
Cod:

st_rang("rang-admin", "red", "blue");
st_rang("rang-moderator", "orange", "black");
st_rang("rang-asistent", "yellow", "green");
Zeus

Zeus
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 4160
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti, Romania
Data înscrierii : 19/02/2012
Mulțumiri : 644
Google Chrome phpBB3

https://github.com/zeusmaximus
Zeus a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum