[SUBIECT UNIC] Tinyic nu incarca imaginile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
[SUBIECT UNIC] Tinyic nu incarca imaginile
Rezumarea primului mesaj :
Buna seara!
Membrii forumului mi-au semnalat ca nu pot incarca imagini pe tinypic - am incercat si nici incarcarea direct de pe site-ul lor nu functioneaza. Situatia deja persista de vreo doua zile.
Ne puteti da un termen de rezolvare a problemei?
Mersi!
Buna seara!
Membrii forumului mi-au semnalat ca nu pot incarca imagini pe tinypic - am incercat si nici incarcarea direct de pe site-ul lor nu functioneaza. Situatia deja persista de vreo doua zile.
Ne puteti da un termen de rezolvare a problemei?
Mersi!
Re: [SUBIECT UNIC] Tinyic nu incarca imaginile
Multumesc!
Inseamna ca de asta nu mi-a mers ieri nici servimg. Azi si-a revenit.
Sa inteleg ca vor dispare din forum si imaginile incarcate cu tinypic, asa cum au disparut cele incarcate cu imageshack? As vrea sa stiu daca e cazul, ca sa rog membrii sa-si salveze pozele, pentru a fi reincarcate.
A doua intrebare este: servimg face fata acestui volum de imagini? Nu va fi afectata siguranta imaginilor incarcate de administratori, pentru forum?
Inseamna ca de asta nu mi-a mers ieri nici servimg. Azi si-a revenit.
Sa inteleg ca vor dispare din forum si imaginile incarcate cu tinypic, asa cum au disparut cele incarcate cu imageshack? As vrea sa stiu daca e cazul, ca sa rog membrii sa-si salveze pozele, pentru a fi reincarcate.
A doua intrebare este: servimg face fata acestui volum de imagini? Nu va fi afectata siguranta imaginilor incarcate de administratori, pentru forum?
Servimg ca orice sistem informatic are nevoie de imbunatatiri, acestea de obicei se efectueaza noaptea tarziu pentru a nu afecta alti utilizatori si sunt catalogate drept lucrari de mentenanta necesare. Nu exista motive de ingrijorare, acest lucru este perfect normal.
Nu putem garanta ca imaginile gazduite prin Tinypic vor ramane disponibile, acest lucru nu depinde de noi ci de Tinypic. Preventiv recomandam incarcarea imaginilor pe Servimg deoarece este un serviciu care apartine de noi, stabil din toate punctele de vedere.
In prezent Servimg nu este limitat de spatiu, se pot incarca un numar nelimitat de imagini. In ceea ce priveste securitatea contului cu siguranta tehnicienii vor lua decizia corecta in ceea ce priveste acest aspect. Este posibil ca noua metoda de incarcare a imaginilor pentru utilizatori sa fie total independenta de contul Servimg asociat cu cel din panoul de administrare si sa se foloseasca un folder public pentru incarcarea imaginilor.
S-a rezolvat din cite vad, deja membrii au incarcat imaginile pe servimg fara probleme. Multumesc frumos!
Din punctul meu de vedere
N-am schimbat iconul subiectului, pentru ca vad ca s-a transformat in subiect unic.
Din punctul meu de vedere
N-am schimbat iconul subiectului, pentru ca vad ca s-a transformat in subiect unic.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» [Subiect unic]Imaginile gazduite la Servimg nu se incarca
» [Subiect unic] Fotbalul
» [SUBIECT UNIC] Problema cu videoclipurile [HELP]
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» [Subiect unic] Fotbalul
» [SUBIECT UNIC] Problema cu videoclipurile [HELP]
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum