[SUBIECT UNIC] Tinyic nu incarca imaginile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
[SUBIECT UNIC] Tinyic nu incarca imaginile
Buna seara!
Membrii forumului mi-au semnalat ca nu pot incarca imagini pe tinypic - am incercat si nici incarcarea direct de pe site-ul lor nu functioneaza. Situatia deja persista de vreo doua zile.
Ne puteti da un termen de rezolvare a problemei?
Mersi!
Membrii forumului mi-au semnalat ca nu pot incarca imagini pe tinypic - am incercat si nici incarcarea direct de pe site-ul lor nu functioneaza. Situatia deja persista de vreo doua zile.
Ne puteti da un termen de rezolvare a problemei?
Mersi!
Re: [SUBIECT UNIC] Tinyic nu incarca imaginile
Buna seara,
Aceasta este o problema la care tinypic lucreaza, momentan am sa va indrum catre servimg, pana problema este rezolvata. Aceasta poate dura si cateva zile, am sa las topicul deschis si am sa va tin la curent de indata ce apar noutati.
Aceasta este o problema la care tinypic lucreaza, momentan am sa va indrum catre servimg, pana problema este rezolvata. Aceasta poate dura si cateva zile, am sa las topicul deschis si am sa va tin la curent de indata ce apar noutati.
Membrii forumului nu pot folosi servimg...
Multumesc oricum!
Astept sa ma anuntati cind se rezolva cu tinypic.
Multumesc oricum!
Astept sa ma anuntati cind se rezolva cu tinypic.
Buna ziua,
Tinypic a anuntat ca problema ar fi fost rezolvata, puteti verifica ?
Tinypic a anuntat ca problema ar fi fost rezolvata, puteti verifica ?
Nu functioneaza - lucru simplu de testat chiar si aici, in forum, de catre orice membru din staff, cu exceptia administratorilor.
Aceasta rezulta cind incarc imaginea:
Si asa apare in topic:
Va rog sa transmiteti mai departe - asteptam o rezolvare, specificul forumului nostru necesita postarea a numeroase imagini de catre membri. Multumesc!
Aceasta rezulta cind incarc imaginea:
Si asa apare in topic:
Va rog sa transmiteti mai departe - asteptam o rezolvare, specificul forumului nostru necesita postarea a numeroase imagini de catre membri. Multumesc!
Am inaintat problema catre echipa tehnica. Am sa revin cu un raspuns cat de curand posibil.
Nu se pot uploada pozele.
Bună ziua.
În editarea unui mesaj, am verificat și pe mai multe forumuri, nu se pot uploada pozele în editarea unui mesaj.
Scrie"Upload Failed Upload Failed!, please try again".
E cumva o problemă generală?
În editarea unui mesaj, am verificat și pe mai multe forumuri, nu se pot uploada pozele în editarea unui mesaj.
Scrie"Upload Failed Upload Failed!, please try again".
E cumva o problemă generală?
Buna ziua,
Ati incercat incarcarea imaginilor prin Tinypic sau prin Servimg? Puteti atasa o captura de ecran?
Ati incercat incarcarea imaginilor prin Tinypic sau prin Servimg? Puteti atasa o captura de ecran?
Asta patesc si eu , este o problema la nivel general .
Buna seara,
Aceasta este o problema globala, s-a mai discutat si aici, asteptam un raspuns din partea echipei tehnice.
Aceasta este o problema globala, s-a mai discutat si aici, asteptam un raspuns din partea echipei tehnice.
Tinypic, nu pot nici aici sÄ uploadez.
*** Subiecte unite
Edit:
Tehnicienii ne-au comunicat ca aceasta problema se datoreaza exclusiv serviciului de gazduire imagini Tinypic. Pentru a rezolva aceasta problema se va actiona prin inlocuirea acelui serviciu cu Servimg.
Edit:
Tehnicienii ne-au comunicat ca aceasta problema se datoreaza exclusiv serviciului de gazduire imagini Tinypic. Pentru a rezolva aceasta problema se va actiona prin inlocuirea acelui serviciu cu Servimg.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» [Subiect unic]Imaginile gazduite la Servimg nu se incarca
» [Subiect unic] Fotbalul
» [SUBIECT UNIC] Problema cu videoclipurile [HELP]
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» [Subiect unic] Fotbalul
» [SUBIECT UNIC] Problema cu videoclipurile [HELP]
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum