Domeniu .com
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Domeniu .com
Rezumarea primului mesaj :
Am un domeniu.com si vreau sa-l atasez la forum.. cum pot face asta?
Am un domeniu.com si vreau sa-l atasez la forum.. cum pot face asta?
Ultima editare efectuata de catre PascalMihai in Joi Iul 30, 2015 9:20 am, editata de 1 ori
Re: Domeniu .com
Daca nu isi fac update cname-urile,poti incerca si Cloudflare.Gasesti pe site-ul lor tutoriale.
Trebuie sa aveti urmatoarea configuratie la CNAME:
Name: www.
TTL: 14400
Type: CNAME
CNAME: adresa forumului dumneavoastra din panoul de administrare (exemplu: help.forumgratuit.ro)
Dupa ce a fost configurata adresa de domeniu astfel, incercati din nou sa atasati adresa de domeniu din panoul de administrare.
Name: www.
TTL: 14400
Type: CNAME
CNAME: adresa forumului dumneavoastra din panoul de administrare (exemplu: help.forumgratuit.ro)
Dupa ce a fost configurata adresa de domeniu astfel, incercati din nou sa atasati adresa de domeniu din panoul de administrare.
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum