Domeniu in RON ?!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Domeniu in RON ?!
Salut !
As vrea sa stiu daca se poate cumpara domeniu ( sau 1600 credite ) cu lei . Adica 15 euro = x lei , iar acei lei sa fie pe card , sa nu fie euro . Specific , ca am card Visa ( cum se cere pe paypal )
ms mult
As vrea sa stiu daca se poate cumpara domeniu ( sau 1600 credite ) cu lei . Adica 15 euro = x lei , iar acei lei sa fie pe card , sa nu fie euro . Specific , ca am card Visa ( cum se cere pe paypal )
ms mult
Re: Domeniu in RON ?!
Din cate vad in Panoul de Administrare apar 2 optiuni :
- Telefon via Allopass
- Carte de credit via Paypal
PA - Diverse - Cumpara Credit !
- Telefon via Allopass
- Carte de credit via Paypal
PA - Diverse - Cumpara Credit !
stiu cum sa cumpar dar am intrebat daca se poate cumpara in RON (lei noi) ca acolo apare doar euro ca moneda ( si mai multe dar nu si lei ) .... deci un raspuns la intrebare primesc ... vreau sa cumpar 1600 credite cu cardul si nu stiu ce moneda de schimb trebuie sa am pe card ( euro sau lei ) !
Am rezolvat puteti inchide
DA merge pentru cei ce nu stiu !
DA merge pentru cei ce nu stiu !
Multumim pt informatie
=>inchis
=>inchis
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum