Domeniu .ro
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
DORITI ACEASTA OPTIUNE ?
Domeniu .ro
Propunerea e simpla, si am observat ca sunt doritori care ar vrea sa fie pusa in aplicare. Deci atunci cand vrem sa cumparam cu credite un domeniu avem de ales intre: .org, .biz, .com, .net .
Ei bine, eu as vrea sa fie introdus si domeniul .ro acolo, sa il putem alege. Cred ca multa lume il va folosi...iar daca va fi pusa in aplicare inclusiv eu o voi folosi. Sper sa aiba succes aceasta propunere. Va astept pe toti cu opinii.
Take care and have fun everybody
Ei bine, eu as vrea sa fie introdus si domeniul .ro acolo, sa il putem alege. Cred ca multa lume il va folosi...iar daca va fi pusa in aplicare inclusiv eu o voi folosi. Sper sa aiba succes aceasta propunere. Va astept pe toti cu opinii.
Take care and have fun everybody
Re: Domeniu .ro
sunt de acord
Din cate stiu eu un domeniu .ro poate fi achizitionat cu 27 de euro si tine toata viata, am primit un forum(nu pe forumgratuit) si mi-a spus ca a cumparat acel domeniu .ro cu 27 de euro si ca ma va tine toata viata.
In legatura cu sugestia e buna, ar merge sa avem domeniu .ro pe forumgratuit.
In legatura cu sugestia e buna, ar merge sa avem domeniu .ro pe forumgratuit.
Ma bucur ca va place, m-as bucura de asemenea sa aflu si parerea unor moderatori, dar si a altor persoane.
S-au strans 13 voturi "Da" pentru aceasta propunere... altcineva? mai sunt pareri ?
Mi-ar placea sa vad macar o parere a unui moderator sau asistent.
Mi-ar placea sa vad macar o parere a unui moderator sau asistent.
ai dreptate Adhemar ca ar trebui sa fie si domeniul .ro dar costa mai mult acesta.
sati faci un site pe acest domeniu .ro te costa mult
sati faci un site pe acest domeniu .ro te costa mult
nu votez nimic, poate ca nu stiti dar un domeniu .ro (Doar numele) costa destul de mult, si de unde bani ? ai spus ca vrei .ro, atunci da-i banii necesari lui Luky si o sa ai
forumgratuit nu va achizitiona domenii nationale (ro, us, cn, tc, jp, in, etc.) niciodata. Ei vor avea doar domenii internationale, care sa poata fi folosite de toate platformele. Achizitionarea unui domeniu national presupune incheierea unui contract cu fiecare firma detinatoare dintr-un stat sa autorizeze functionarea unui link (ex. in Romania, pentru domeniile .ro se ocupa ROTLD) ...
votez nu ... achizitionarea unui link .ro se poate face de la ROTLD si forumgratuit permite conectarea forumului la acel link ...
votez nu ... achizitionarea unui link .ro se poate face de la ROTLD si forumgratuit permite conectarea forumului la acel link ...
Imi place idea dar nu poate fi pusa in practica.
Ma abtin de la vot.
Ma abtin de la vot.
Ultima editare efectuata de catre AGent in Vin Mai 28, 2010 10:07 pm, editata de 1 ori
AGent- Membru Forumgratuit
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 26/05/2010
Mulțumiri : 0
De acord
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum