Jocuri Video
Pagina 7 din 30 • Distribuiţi
Pagina 7 din 30 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30
Jocuri Video
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Jocuri Video
Sims 2 nu mi se pare deloc realist.
Din mai multe motive , iata unul ca d il puneai sa isi ia o sticla de apa din frigiderul lui de acasa iti lua din bani , doar e frigiderul lui cu isi da bani singur
Din mai multe motive , iata unul ca d il puneai sa isi ia o sticla de apa din frigiderul lui de acasa iti lua din bani , doar e frigiderul lui cu isi da bani singur
mie unu imi place gta 4 .. dar pacat ca nu`mi mere ...ce parere aveti despre delta force extreme 2? ..cat despre sims am jucat numai sims 1 , mai ales sormea era moarta dupa el ..
The sims hot date e primul sims care mi-a picat in mina, acum vreo 10 ani. Nici unul din serie nu depaseste nvelul copiilor care se joaca acasa cu papusi. Nu agreez genul asta de jocuri.
Eu joc adventure si RPG de obicei, dar nu refuz nici strategie (a nu se confunda cu RTS)
Eu joc adventure si RPG de obicei, dar nu refuz nici strategie (a nu se confunda cu RTS)
Parerea mea este aceeasi cu Winking.Conter-Strike provoaca dependenta.Noroc ca am 18 ani si acum ma joc.Jucam si mai demult.Jocul meu preferat este Prototype.Dupa Prototype este Conter-Strike si GTA 4.
fifticent- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Localizare : Cluj
Data înscrierii : 14/06/2009
Mulțumiri : 0
Cabal online
Uite un videoclip:
Ati jucat?
Mi se pare cam copilaresc, seamana cu desenele Anime
Uite un videoclip:
Ati jucat?
Mi se pare cam copilaresc, seamana cu desenele Anime
Sincer, nu. Mai jucam The West din cand in cand, dar, in ultima, vreme, nu am mai avut timp nici de el. Nici nu stiu daca mai am contul valid.
Hmmm, aici iti dau dreptate, si eu am ceva luni de cind n-am mai jucat nimic. Ultimul joc la care am rezistat pina aproape de final fara sa ma enervez (oricum, l-am inceput de vreo doua ori, fiindca am facut greseli de strategie prima data) si pe care cred ca inca il am in calculator (oare???) este unul foarte vechi, UFO Aftermath.
Strategie. La aparitie a avut review-uri foarte favorabile, si intr-adevar are ceva interesant: greselile de strategie se "revarsa" asupra ta dupa ce trece destula vreme, ca si in realitate. Asa ca dupa ce crezi ca esti in culmea gloriei pe la jumatatea jocului, dupa 2-3 misiuni e posibil sa iti dai seama ca... esti blocat printr-un ozn si n-ai nici o sansa de supravietuire
Strategie. La aparitie a avut review-uri foarte favorabile, si intr-adevar are ceva interesant: greselile de strategie se "revarsa" asupra ta dupa ce trece destula vreme, ca si in realitate. Asa ca dupa ce crezi ca esti in culmea gloriei pe la jumatatea jocului, dupa 2-3 misiuni e posibil sa iti dai seama ca... esti blocat printr-un ozn si n-ai nici o sansa de supravietuire
eu ma joc triburile ..apoi cs mult tenis,wrestling si cam atat
Am jucat si eu Triburile. Si Travian. De Travian m-am plictisit imediat, astepti pina iti vine rau sa produca ceva acolo, se vede ca e facut special ca sa te roada de bani, daca ai cont free e doar ca sa nu e plictisesti acasa.
Triburile mi-a placut, am fost pe lumea 3. Dar la un moment dat dezvoltasem satul cam mult si incepuse sa imi pape prea mult timp cucerirea satelor invecinate asa ca l-am lasat balta. Ferice de cine l-o fi cucerit cind a ramas al nimanui
Triburile mi-a placut, am fost pe lumea 3. Dar la un moment dat dezvoltasem satul cam mult si incepuse sa imi pape prea mult timp cucerirea satelor invecinate asa ca l-am lasat balta. Ferice de cine l-o fi cucerit cind a ramas al nimanui
Pagina 7 din 30 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30
Subiecte similare
» Jocuri in topic
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
Pagina 7 din 30