Jocuri Video
Pagina 6 din 30 • Distribuiţi
Pagina 6 din 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Jocuri Video
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Jocuri Video
SI eu am jucat primele 3 prince of persia al IV-lea nu l-am jucat deoarede nu am resurse dar grafica e super la el
Pai Ieoiri23 din cate am citit aici,topicul acesta este numai despre jocuri video,dar ii mai trebuia sa puna si divertisment ca era mai super titlul.
Sincer daca m-ai pune sa aleg dintre gta 4 si gta san andreas as alege gta san andreas.Mi se pare cel mai reusit.Este adevarat ca 4 este ami realist,dar m-am atasat de san andreas...In acest moment nu l-as schimba pe gta 4
Eu dak as mai juca SA nu l-as da pe gta 4 chiar dak am terminat GTA SA de vreo 5-6 ori tot ii mai bun decat GTA 4
mama da toti de aici numai cs joaca si mai sunt mici excepti yeu unu nu vad nimic interesant la jocu ala te inpusti ca nebunu cu aia pe aceleasi harti aceleasi arme este foarte plictisitor acel joc (este parerea mea)
Ce parere aveti despre Euro Truck Simulator??
Ce parere aveti despre Euro Truck Simulator??
NoMusic, ia spune-mi si mie cum ai reusit tu sa termini GTA San Andreas, cind jocul e facut expre ca sa nu se termine niciodata? E un fel de Sims pe care il joci contra unei mize.
Pentru cine vrea o viata virtuala - e cel mai recomandabil joc. Daca vrei, il poti juca toata viata fara sa il termini. Pfff.. plicticos la culme.
Euro Truck Simulator am jucat doar demo, nu mi s-a parut nimic impresionant.
Pentru cine vrea o viata virtuala - e cel mai recomandabil joc. Daca vrei, il poti juca toata viata fara sa il termini. Pfff.. plicticos la culme.
Euro Truck Simulator am jucat doar demo, nu mi s-a parut nimic impresionant.
nu ti sa parut inpresion pentru ca l-ai jucat demo si cu modurile originale
daca ai arunca o privire pe forumul meu vei vedem foarte multe moduri care fac jocul ff interesant
daca ai arunca o privire pe forumul meu vei vedem foarte multe moduri care fac jocul ff interesant
Ultima editare efectuata de catre DIAZ 99 in Lun Iun 22, 2009 2:26 pm, editata de 1 ori
NoMusic poate ai terminat toate misiunile de la GTA San Andreas dar potis a il joci in continure
Eu unul joc jocuri online cum ar fi Last Chaos si CS:S
Eu unul joc jocuri online cum ar fi Last Chaos si CS:S
Pagina 6 din 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Subiecte similare
» Jocuri in topic
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum