Jocuri Video
Pagina 11 din 30 • Distribuiţi
Pagina 11 din 30 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30
Jocuri Video
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Jocuri Video
Counter strike ;x..Steam desigur...Counter strike din cate stiu este un joc foarte jucat..poate cel mai jucat joc din romania , mai exista si warcraft care este foarte jucat , dar nu imi place.Counter strike ramane top 1 la mine .
Counter-Strike joc si eu din romania poate e cel mai jucat joc dar din toata lumea nu cred ! Mai sunt cu miile jocuri bune !
counter strike(modul hns) si vreau sa ma reapuc de muonline
Vizitato- Vizitator
Dintre jocuri imi place Counter-Strike 1.6 (moduri: dr,zm,cs si kz) . Am jucat si fifa,dar m-am lasat .
Counter-Strike nu cred ca trebuie interzis copiilor sub 18 ani, la ora actuala jocul este interzis copiilor sub 16 ani, dar oricine joaca Counter-Strike, nu?
Markus a scris:Star wars jedi kinght jedi academy cel mai tare jok dar numi merge
Markus nu-ti merge probabil pentru ca nu ai memorie (ram,gb,etc...)suficienta pentru cerintele jocului, sau daca ai si nu iti merge, cred ca ar trebuii sa fi avut jocul original, cumparat cu licenta. Când descarci un joc dupa un torrent nu mereu merge.
Pc este foarte bun nu merge din cauza placa video deoarece nu stiu ec are
Memorie 4 gb rami 512 placa video ATI readeaon sau ma rog cum se cheama de mult timp ma chinui am windows vista ultimate cika toti zic sami pun xp ca o sa mearga dar eu vreau o solutie pe vista ca am mai vazut pe vista am cautat jedi kinght jedi academy sie era.
Memorie 4 gb rami 512 placa video ATI readeaon sau ma rog cum se cheama de mult timp ma chinui am windows vista ultimate cika toti zic sami pun xp ca o sa mearga dar eu vreau o solutie pe vista ca am mai vazut pe vista am cautat jedi kinght jedi academy sie era.
Eu m-am lasat de counter strike.(e mai bine pentru mine).
Acum nu ma mai pasioneaza jocurile.
Acum nu ma mai pasioneaza jocurile.
BMW M3 l-am jucat... hmm bunicel ...
Eu joc jocuri de genu Gta 4 Si Spiderman 3 !
Ce parere Aveti Despre Prototype
Eu joc jocuri de genu Gta 4 Si Spiderman 3 !
Ce parere Aveti Despre Prototype
Pagina 11 din 30 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30
Subiecte similare
» Jocuri in topic
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?