Atasare domeniu prin Nameservere
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Atasare domeniu prin Nameservere
Rezumarea primului mesaj :
Salutare,
Forum gratuit,ofera un subdomeniu pentru forumurile noastre,sau un domeniu platit pe un an.
Pentru atasarea unui domeniu personal,trebuie editat cname-ul din ACP-ul domeniului,lucru pe care nu multi stiu sa-l faca,si nici n-au acces.Nu toate firmele de inregistrare domenii,ofera acces deplin.Acest edit se mai poate face si prin CloudFlare,dar este destul de greu.
Propunerea mea este ca FG, sa modifice metoda de atasare a domeniului din edit cname, in nameservere.
Ce parere aveti?!
Salutare,
Forum gratuit,ofera un subdomeniu pentru forumurile noastre,sau un domeniu platit pe un an.
Pentru atasarea unui domeniu personal,trebuie editat cname-ul din ACP-ul domeniului,lucru pe care nu multi stiu sa-l faca,si nici n-au acces.Nu toate firmele de inregistrare domenii,ofera acces deplin.Acest edit se mai poate face si prin CloudFlare,dar este destul de greu.
Propunerea mea este ca FG, sa modifice metoda de atasare a domeniului din edit cname, in nameservere.
Ce parere aveti?!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Atasare fisier
» Atasare resurse pentru teme
» Extensie nepermisa la atasare atasamnte.
» Creare sub-domeniu/domeniu propriu
» domeniu .eu
» Atasare resurse pentru teme
» Extensie nepermisa la atasare atasamnte.
» Creare sub-domeniu/domeniu propriu
» domeniu .eu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum