Extensie nepermisa la atasare atasamnte.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Extensie nepermisa la atasare atasamnte.
Va salut,am o problema cu atasarea fisierelor rar ,zip in postare , imi apare mesajul ,, Fisierul incarcat nu este valid: numele atasamentului este incorect.,, Mentionez ca fisierele nu depasesc dimensiunea setata , in schimb fisiere pdf le pot atasa.Daca ma poate indruma cineva ce trebuie sa fac rog sa o faca.
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Re: Extensie nepermisa la atasare atasamnte.
Buna ziua,
Pentru a atasa un fisier, selectati un fisier cu urmatoarele extensii.
- Cod:
Puteti atasa unul sau mai multe fisiere folosind urmatorul formular :
( 3g2, 3gp, bmp, doc, docm, docx, gif, jpg, m4a, m4v, mov, mp3, mp4, mpg, pdf, png, pps, ppt, pptm, pptx, swf, tif, txt, wma, wmv, xls, xlsb, xlsm, xlsx, zip )
SSYT a scris:Buna ziua,
- Cod:
Puteti atasa unul sau mai multe fisiere folosind urmatorul formular :
( 3g2, 3gp, bmp, doc, docm, docx, gif, jpg, m4a, m4v, mov, mp3, mp4, mpg, pdf, png, pps, ppt, pptm, pptx, swf, tif, txt, wma, wmv, xls, xlsb, xlsm, xlsx, zip )
Am incercat sa urc fisier zip care este in lista si nu vrea ,imi apare acelasi mesaj , mentionez ca ieri am testat si am reusit sa urc fisier rar
Dani David- Membru activ
Buna ziua,
Am testat si eu fisierul .zip si a mers sa il uploadez, posibil sa fie prea mare, sa programul folosit sa nu faca convesia .zip in mod normal.
Va recomand 7zip ca program.
Am testat si eu fisierul .zip si a mers sa il uploadez, posibil sa fie prea mare, sa programul folosit sa nu faca convesia .zip in mod normal.
Multumesc de raspuns ,dimensiunea este cu mult sub cea setata in panel,o sa incerc cu 7zip si revin cu raspuns.SSYT a scris:Buna ziua,
Dani David- Membru activ
Din pacate nu vrea cu nici unul.
Dani David- Membru activ
Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul .
Mulţumesc pentru înţelegere!
Avind in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. |
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum