Atasare fisier
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Atasare fisier
Va salut!
Am o intrebare ,de ce nu se pot arasa fisiere zip , rar sau pdf pe forum? exista vreo posibilitate de a face acest lucru?
Multumesc
Am o intrebare ,de ce nu se pot arasa fisiere zip , rar sau pdf pe forum? exista vreo posibilitate de a face acest lucru?
Multumesc
Ultima editare efectuata de catre Dani David in Lun Aug 21, 2017 3:49 am, editata de 1 ori
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Re: Atasare fisier
bună seara,
un topic foarte vechi din ”2009”, a fost postat. aveți răspunsu dvs. aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
dacă doriți să creeați un topic cu sugestia dorită: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
deși cred că poate o să faceți un nou topic, o să primiți răspuns-uri cum ar fii: „există site-uri de upload”, e.t.c...
*** subiect editat
un topic foarte vechi din ”2009”, a fost postat. aveți răspunsu dvs. aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
dacă doriți să creeați un topic cu sugestia dorită: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
deși cred că poate o să faceți un nou topic, o să primiți răspuns-uri cum ar fii: „există site-uri de upload”, e.t.c...
*** subiect editat
Ultima editare efectuata de catre mihai in Sam Aug 12, 2017 2:12 am, editata de 2 ori (Motiv : am adaugat mai multe informatii utilizatorului)
Re: Atasare fisier
Am observat ca exista aceasta functie in PA general -mesaje si emailuri--atasamente,doar ca trebuie sa cumperi spatiu.
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Subiecte similare
» Atasare domeniu prin Nameservere
» Atasare resurse pentru teme
» Extensie nepermisa la atasare atasamnte.
» probleme fisier rar
» Incarcarea unui fisier avi
» Atasare resurse pentru teme
» Extensie nepermisa la atasare atasamnte.
» probleme fisier rar
» Incarcarea unui fisier avi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum