Am o problema cu , codurile java script
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Am o problema cu , codurile java script
Poate cineva va rog sa imi bage si mie niste coduri..Nu stiu sa le bag daca doreste cineva sa ma ajute va rog//Multumesc Anticipat
Ultima editare efectuata de catre Denis™ in Dum Apr 19, 2015 2:12 pm, editata de 1 ori
Re: Am o problema cu , codurile java script
Mai exact ce fel de coduri de css/java script??
java
Coduri javatorpila a scris:Mai exact ce fel de coduri de css/java script??
Buna ziua, Titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajuta la gasirea subiectului folosind opţiunea de "Cautare". Va rog sa va schimbati titlul subiectului intr-unul legat de problema dumneavoastra - folositi butonul . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], va rog sa nu mai raspundeti la topicuri cu titlu inexplicit! Multumesc pentru intelegere! |
Titlu EditatDenis™ a scris:Poate cineva va rog sa imi bage si mie niste coduri..Nu stiu sa le bag daca doreste cineva sa ma ajute va rog//Multumesc Anticipat
Pentru a activa codurile javascript mergi in:
Panou de administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript ~> Activeaza gestiunea codurilor JavaScript : Da, apoi click pe butonul .
Pentru a adauga un nou cod javascript:
Panou de administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript ~> .
Panou de administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript ~> Activeaza gestiunea codurilor JavaScript : Da, apoi click pe butonul .
Panou de administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript ~> .
Am incercat
eManuel a scris:Pentru a activa codurile javascript mergi in:
Si la titlu ce pun ?????? Ca am incercat da nu se activeaza
Si la titlu ce pun ?????? Ca am incercat da nu se activeaza Neutral
Ce titlu doresti, de preferat ceva ce are legatura cu acel cod, sa nu uiti pentru ce il folosesti
O ultima intrebare
Cand copiez codul java copiez cu tot cu chestia aia cod de sus?eManuel a scris:Si la titlu ce pun ?????? Ca am incercat da nu se activeaza Neutral
Ce titlu doresti, de preferat ceva ce are legatura cu acel cod, sa nu uiti pentru ce il folosesti
Nu, doar ce este in interiorul lui. Exemplu:
- Cod:
Doar ce este aici, in interior, trebuie copiat.
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Subiecte similare
» Nu merg codurile java
» Problema script
» Problema cu codurile HTML
» Problema script
» Problema script WTA
» Problema script
» Problema cu codurile HTML
» Problema script
» Problema script WTA
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: