Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Problema script

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Problema script

Mesaj Scris de Dani David Sam Sept 02, 2017 4:00 am

Am si eu un cod js pt a alimina atunci cand raspunzi la un mesaj  sa te trimita la pagina aia cu "Mesajul tău a fost înregistrat etc.
Problema este ca primul mesaj este ok dar can vrei sa trimiti si al doilea se blocheaza si scrie ,,mesajul tau se posteaza ,,,,, dar ramane blocat si nu se posteaza nimic.Daca este cineva care a reparat aceasta problema rog sa ma ajute.
Multumesc

cod js
Cod:
jQuery(function($) {
        var form = $('form#quick_reply');
        var tid1 = $('input[type="hidden"][name="tid"]', form).val();
        var lt = $('input[type="hidden"][name="lt"]', form).val();
        var t = $('input[type="hidden"][name="t"]', form).val();
        $('input[name="preview"]', form).val('Previzualizare');
        $('input[name="post"]', form).val('Trimite răspuns');
        var notifMe = $('input[name="topic_auto_follow"]').prop("checked") ? 1 : 0;
        console.log(notifMe);
        $('input[name="post"]', form).click(function(d) {
            d.preventDefault();
            if ($('input[name="post_icon"]:checked', form).attr('id')) var icon = ""post_icon": $('input[name="post_icon"]:checked', form).attr('id').split('icon_')[1]";
            else var icon = ""post_icon": """;
            $('input[name="post"]', form).hide().after('<span class="submit-msg">Se postează mesajul dvs...</span>');
            $.post('/post', {
                    "message": $('textarea', form).sceditor('instance').val(),
                    "mode": "reply",
                    "attach_sig": 1,
                    icon,
                    "tid": tid1,
                    "notify": notifMe,
                    "t": t,
                    "lt": lt,
                    "post": 1,
"auth":[$("[name*='auth']").eq(0).val(),$("[name*='auth']").eq(1).val()]
                }).done(function(result) {
                    $('textarea', form).sceditor('instance').val("");
                    var topicURL = $('.panel a[href^="/viewtopic?"]', result).attr('href');
                    var topicID = $('.panel a[href^="/viewtopic?"]', result).attr('href').match(/#(\d+)/g)[0];
                    topicID = topicID.split('#')[1];
                    console.log(topicID);
                    $.post(topicURL).done(function(res) {
                        $('.post[id^="p"]:has(".postbody"):last').after($('#p' + topicID, res));
                        $("html, body").animate({
                                scrollTop: ($('#p' + topicID).offset().top - 20) + "px"
                            });
                        $('input[name="post"]', form).show().val('Trimite răspuns');
                        $('.submit-msg').remove();
                        $("body").append('<div class="notif">Mesajul dvs. a fost postat cu succes !</div>');
                        setTimeout(function() {
                            $('.notif').fadeOut().remove()
                        }, 3000)
                    })
                })
        })
    });


Ultima editare efectuata de catre Dani David in Lun Sept 04, 2017 12:50 am, editata de 1 ori
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Problema script

Mesaj Scris de Mihai Sam Sept 02, 2017 10:22 pm

nu cred că scriptu se blochează, probabil îi ia prea mult să posteze mesaju, căci mai sunt și alte script-uri în aceeași poziție, dacă știi la ce mă refer...


Problema script Untit104
Problema script KmYIBDv
Problema script Scre1015 Problema script 398 Problema script 2209 Problema script Scre1016 Problema script Portoq16
Mesaje: 22910 ● Utilizatori: 18225 ● Ultimul membru: » xp1x. «
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Varsta : 24
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 101
Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Problema script

Mesaj Scris de Ionut_FG Dum Sept 03, 2017 8:30 am

Salut, se blochează fiindcă cod-ul nu este fixat cum trebuie.
Versiunea pe care o folosiți?
avatar

Ionut_FG
Membru activ

Mesaje : 777
Varsta : 24
Data înscrierii : 01/11/2015
Mulțumiri : 123
Google Chrome Invision

http://invisionpower.rpgwars.net/
Ionut_FG a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Problema script

Mesaj Scris de Dani David Dum Sept 03, 2017 10:48 am

phpbb3 -modernbb .Se blocheaza la al doilea mesaj .primul il trimite oricum e o nebunie in codul asta
Am incercat sa fac ceva dar nu reusesc sa gasesc solutia pt al doilea post ,ori sunt niste coduri criptate numerice ori nu stiu
Asta e codul refacut
Cod:
jQuery(function($) {

  var form = $('#quick_reply');

  $('input[name="preview"]', form).val('Previzualizare');
  $('input[name="post"]', form).val('Trimite raspuns');

  form.on("submit", function(event) {
    event.preventDefault();
    var _form = $(this)
      , formData = form.serializeArray()
    ;

    formData.push({
      name: "message",
      value: $('textarea', form).sceditor('instance').val()
    });

    console.log("Form data");
    console.log(formData);

    $.ajax({
      url: "/post",
      method: "post",
      data: formData,
      beforeSend: function() {
        $('input[name="post"]', _form).attr("disabled", true);
      }
    }).done(function(result) {
      console.log(result);
    }).fail(function(err) {
      console.log('an error occured');
      console.log(err);
      $('input[name="post"]', _form).attr("disabled", false);
    });
  });
});
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Problema script

Mesaj Scris de Dani David Dum Sept 03, 2017 11:41 am

La acest cod dacă nu regenerezi hash-urile nu va functiona
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Problema script

Mesaj Scris de SSYT Dum Sept 03, 2017 1:10 pm

Problema script 10oqv711Buna ziua,

Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul "Editeaza".

Multumesc pentru înţelegere!
SSYT

SSYT
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 1423
Varsta : 28
Localizare : Romania, localhost:80
Data înscrierii : 10/08/2015
Mulțumiri : 199
Opera phpBB3

https://help.forumgratuit.ro
SSYT a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Problema script

Mesaj Scris de R1bb0N Dum Sept 03, 2017 6:40 pm

Salut,

Incearca acest cod:
Cod:
$(function(){
/*by R1bb0N*/
if(!/t\d+/.test(location.pathname)) return;
var form=$("#quick_reply");
if(!form) return;
var sending=0;
form.on("submit", function(e){
if(sending) return;
e.preventDefault();
sending=1;
var message=$("#text_editor_textarea").sceditor("instance").val();
form.after("<div id='sse'>Se trimite</div>");
$.post("/post", {
mode: "reply",
t: location.pathname.match(/\d+/)[0],
message: message,
post: "Ok",
auth:[$("[name='auth[]']")[0].value, $("[name='auth[]']")[1].value]
}).done(function(){
$.get("/t"+location.pathname.match(/\d+/)[0]+"-?view=newest", function(data){
data=$(".post").last().outerHTML;
$(".post").last().after(data);
sending=0;
$("#sse").remove();
})
})
})
})

https://www.depanatorul-tv.com/t639p25-schimbare-versiune-forum->Scuze de spam
R1bb0N

R1bb0N
Membru Forumgratuit

Mesaje : 182
Varsta : 21
Data înscrierii : 26/06/2016
Mulțumiri : 48
Mozilla Firefox punBB

http://board.realmsn.com
R1bb0N a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Problema script

Mesaj Scris de Dani David Dum Sept 03, 2017 7:49 pm

R1bb0N a scris:Salut,

Incearca acest cod:
Cod:
$(function(){
/*by R1bb0N*/
if(!/t\d+/.test(location.pathname)) return;
var form=$("#quick_reply");
if(!form) return;
var sending=0;
form.on("submit", function(e){
if(sending) return;
e.preventDefault();
sending=1;
var message=$("#text_editor_textarea").sceditor("instance").val();
form.after("<div id='sse'>Se trimite</div>");
$.post("/post", {
mode: "reply",
t: location.pathname.match(/\d+/)[0],
message: message,
post: "Ok",
auth:[$("[name='auth[]']")[0].value, $("[name='auth[]']")[1].value]
}).done(function(){
$.get("/t"+location.pathname.match(/\d+/)[0]+"-?view=newest", function(data){
data=$(".post").last().outerHTML;
$(".post").last().after(data);
sending=0;
$("#sse").remove();
})
})
})
})

https://www.depanatorul-tv.com/t639p25-schimbare-versiune-forum->Scuze de spam

Nici o problema .nu functioneaza se posteaza dar ca sa vezi ce sa postat trebuie dar refresh la pagina
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Problema script

Mesaj Scris de R1bb0N Dum Sept 03, 2017 10:59 pm

Am facut o mica greseala in cod. Acesta ar trebui sa functioneze:
Cod:
$(function(){
/*by R1bb0N*/
if(!/t\d+/.test(location.pathname)) return;
var form=$("#quick_reply");
if(!form) return;
var sending=0;
form.on("submit", function(e){
if(sending) return;
e.preventDefault();
sending=1;
var message=$("#text_editor_textarea").sceditor("instance").val();
form.after("<div id='sse'>Se trimite</div>");
$.post("/post", {
mode: "reply",
t: location.pathname.match(/\d+/)[0],
message: message,
post: "Ok",
auth:[$("[name='auth[]']")[0].value, $("[name='auth[]']")[1].value]
}).done(function(){
$.get(location.href.split(location.host)[1]+"?view=newest", function(data){
$(".post").last().after("<div class='post row1 online'>"+$(".post", data).last().html()+"</div>");
sending=0;
$("#sse").remove();
})
})
})
})
R1bb0N

R1bb0N
Membru Forumgratuit

Mesaje : 182
Varsta : 21
Data înscrierii : 26/06/2016
Mulțumiri : 48
Mozilla Firefox punBB

http://board.realmsn.com
R1bb0N a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Problema script

Mesaj Scris de Dani David Dum Sept 03, 2017 11:13 pm

Este ok se posteaza doar ca din editor nu se sterge ceea ce ai postat,ramane acoloProblema script Captur70
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Problema script

Mesaj Scris de R1bb0N Dum Sept 03, 2017 11:59 pm

Cod:
$(function() {
    /*by R1bb0N*/
    if (!/t\d+/.test(location.pathname)) return;
    var form = $("#quick_reply");
    if (!form) return;
    var sending = 0;
    form.on("submit", function(e) {
        if (sending) return;
        e.preventDefault();
        sending = 1;
        var message = $("#text_editor_textarea").sceditor("instance").val();
        form.after("<div id='sse'>Se trimite</div>");
        $.post("/post", {
            mode: "reply",
            t: location.pathname.match(/\d+/)[0],
            message: message,
            post: "Ok",
            auth: [$("[name='auth[]']")[0].value, $("[name='auth[]']")[1].value]
        }).done(function() {
            $.get("/t" + location.pathname.match(/\d+/)[0] + "-?view=newest", function(data) {
                data = $(".post").last().outerHTML;
                $(".post").last().after(data);
                sending = 0;
                $("#sse").remove();
                $("#text_editor_textarea").sceditor("instance").val("");
            })
        })
    })
})
R1bb0N

R1bb0N
Membru Forumgratuit

Mesaje : 182
Varsta : 21
Data înscrierii : 26/06/2016
Mulțumiri : 48
Mozilla Firefox punBB

http://board.realmsn.com
R1bb0N a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Rezolvat Re: Problema script

Mesaj Scris de Dani David Lun Sept 04, 2017 12:12 am

Nu se posteaza decat daca dau refresh la pagina cu ultimul cod
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Google Chrome ModernBB

Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum