Problema cu codurile HTML
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: Problema cu codurile HTML
Ati verificat daca aveti HTML activat pe forum. Daca nu Intrati in Panou de admin=>Utilizatori & Grupuri=>Utilizatori=>Optiuni utilizator si cautati optiunea "Permite HTML" sa fie setata pe "Da" apoi click pe "Inregistrare". De asemnenea verificati si in profilul dvs. din Profil=>Prefereinte cautati optiunea "Autorizeaza intotdeauna codul HTML :" setata pe "Da".
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
EDIT : Am rezolvat-o cu forumul dar cu portalul nu aceia si problema
Adica ce vrei sa spui in legatura cu Portalul ? Daca nu stii sa iti activezi portalul intra in Pa - Modul - Portal si ai acolo ,,Afiseaza portalul Da Nu ,,
Bifezi Da si Inregistrare
Nu , nu era aceea problema , Portalul nu accepta coduri HTLM , nu le citeste .
Poftim ?? Cum sa nu accepte portalul coduri HTML ?? Toate codurile....CEAS.........GOOGLE SEARCH si astea sunt in CODURI HTML !!
si eu am aceeasi problema ca si ToTulGratis si da, am html-ul activat si degeaba nu vrea flash, nu vrea cod html simplu, nu nik
si eu am aceiasi problema , nu apar mesajele de grafica , glittere (((
Asigurati-va ca aveti HTMl activat din Panou de admin=>Utilizatori & Grupuri=>Utilizatori=>Optiuni utilizator si cautati optiunea "Permite HTML" sa fie setata pe "Da" apoi click pe "Inregistrare". De asemnenea verificati si in profilul dvs. din Profil=>Preferinte cautati optiunea "Autorizeaza intotdeauna codul HTML :" setata pe "Da".
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Mi-am dat seama unde era problema Alea erau d mult activate si nu mergea.
La spatiul in care scriati, in coltul din dreapta sus, este o imagine similara cu cea pe care o aveti in acelasi loc la Quick Reply, pe acest forum.
Daca va duceti in panoul de administrare, acolo unde doriti sa scrieti codul si tineti un pic mouse-ul peste, apare textul Schimba modul de editare. Click pe el si apoi dati paste codului acolo Asa mere
La spatiul in care scriati, in coltul din dreapta sus, este o imagine similara cu cea pe care o aveti in acelasi loc la Quick Reply, pe acest forum.
Daca va duceti in panoul de administrare, acolo unde doriti sa scrieti codul si tineti un pic mouse-ul peste, apare textul Schimba modul de editare. Click pe el si apoi dati paste codului acolo Asa mere
Mha la mn nu scrie Permite Html ce sa fac
Daca vreti sa introduceti un cod html im mesaj(exceptie,pagina de start,portal,descriere categorie) introduceti codul html dorit in intr-un cod bbcode simplu.Am gasit un user ca dorea sa introduca o functie de la Y!Mesanger dar dupa editare functia nu se activa.Asta pana cand a introdus functia respectiva intr-un bbcode.
Subiecte similare
» Nu se vad codurile HTML intr-un topic
» Unde se pot pune codurile HTML ?
» Nu imi merg codurile HTML la widget-uri
» Cum activez codurile HTML la mesaje (PhPBB3)
» Problema pagina HTML
» Unde se pot pune codurile HTML ?
» Nu imi merg codurile HTML la widget-uri
» Cum activez codurile HTML la mesaje (PhPBB3)
» Problema pagina HTML
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum