Adresa fondatoare forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Adresa fondatoare forum
Am aavut un forum pe o adresa si l-am sters.
Cum fac sa fac altul pe aceeasi adresa de mail???
Cum fac sa fac altul pe aceeasi adresa de mail???
Re: Adresa fondatoare forum
Cand creeati un forum puneti de ex ewgsfds@yahoo.com adresa iar dupa acea va duceti in PA > Utilizatori si Grupuri > Administrare Utilizator Si dai pe numele dvs [ADMIN] Si schimbati adresa de Email in cea dorita daca va-m ajutat +
Re: Adresa fondatoare forum
Buna seara,
Va rog sa-mi trimiteti prin PM adresa forumului sters impreuna cu adresa de e-mail fondatoare si o alta adresa de e-mail noua, pe care sa nu o mai fi folosit pe un alt forum.
TheSpeak, va rog sa va abtineti de la a mai raspunde daca nu cunoasteti raspunsul corect la problema ridicata de un utilizator. Multumesc!
Problema tratata prin PM datorita confidentialitatii datelor.
Va rog sa-mi trimiteti prin PM adresa forumului sters impreuna cu adresa de e-mail fondatoare si o alta adresa de e-mail noua, pe care sa nu o mai fi folosit pe un alt forum.
TheSpeak, va rog sa va abtineti de la a mai raspunde daca nu cunoasteti raspunsul corect la problema ridicata de un utilizator. Multumesc!
Problema tratata prin PM datorita confidentialitatii datelor.
Subiecte similare
» Despre adresa de e-mail fondatoare
» Schimbare adresa de e-mail la forum.
» Problemă adresă forum
» Schimbare adresă forum
» Problema schimbare adresa forum
» Schimbare adresa de e-mail la forum.
» Problemă adresă forum
» Schimbare adresă forum
» Problema schimbare adresa forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum