Schimbare adresa de e-mail la forum.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Schimbare adresa de e-mail la forum.
Buna ziua,m-ar interesa daca se poate schimba adresa de e-mail pe care s-a creat forumul acesta http://airsoftmures.5forum.info/ cu o alta adresa de e-mail.
Problema e urmatoarea, nu am acces la e-mailul respectiv,deoarece un prieten a facut pagina de forum,pe e-mailul fostei lui prietene. Daca vorbesc cu persoana in cauza(persoana care are adresa de e-mail pe care s-a facut forumul), si e de acord sa ma ajute, fara sa avem parola, se poate face ceva?multumesc
Problema e urmatoarea, nu am acces la e-mailul respectiv,deoarece un prieten a facut pagina de forum,pe e-mailul fostei lui prietene. Daca vorbesc cu persoana in cauza(persoana care are adresa de e-mail pe care s-a facut forumul), si e de acord sa ma ajute, fara sa avem parola, se poate face ceva?multumesc
Re: Schimbare adresa de e-mail la forum.
Puteti schimba orice adresa de email, atata timp cat sunteti administrator pe forum. Accesati profilul dvs. din meniu si modificati campul Adresa de email.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Vreti sa schimbati emailul creator,din cate inteleg eu.
Puteti face asta foarte simplu accesand uneltele: https://www.forumgratuit.ro/ro/unelte/
Puteti face asta foarte simplu accesand uneltele: https://www.forumgratuit.ro/ro/unelte/
Sunt administrator,dar nu pe adresa mea de e-mail s-a facut forumul. Se poate schimba fara sa am eu acces la adresa de e-mail pe care s-a facut pagina de forum?
Coddy a scris:Puteti schimba orice adresa de email, atata timp cat sunteti administrator pe forum. Accesati profilul dvs. din meniu si modificati campul Adresa de email.
Urmaţi paşii specificaţi de Coddy mai sus.
"m-ar interesa daca se poate schimba adresa de e-mail pe care s-a creat forumul acesta *** cu o alta adresa de e-mail."
-nu cred ca vrea sa isi schimbe e-mailul care il are trecut la profil pe forumul unde este administrator,vrea sa schimbe emailul pe care s-a facut forumul,adica acela pe care il foloseste pentru a accesa uneltele.
adi-mures,gresec? fiti putin mai clar,sau poate nu inteleg eu ce vreti sa spuneti.
-nu cred ca vrea sa isi schimbe e-mailul care il are trecut la profil pe forumul unde este administrator,vrea sa schimbe emailul pe care s-a facut forumul,adica acela pe care il foloseste pentru a accesa uneltele.
adi-mures,gresec? fiti putin mai clar,sau poate nu inteleg eu ce vreti sa spuneti.
Este vorba evident de adresa de mail de creatie.
Puteti schimba adresa de mail, din unelte, asa cum v-a indicat .Nick, insa am observat ca mentionati ca nu aveti parola. La ce parola va referiti?
La accesarea uneltelor aveti nevoie de parola aleasa la crearea forumului, nu de parola casutei de mail a prietenei prietenului...
Nu este nevoie sa aveti acces la nici o adresa de mail pentru aceasta operatie simpla.
Va logati la
https://www.forumgratuit.ro/ro/unelte/
folosind ca identificator adresa forumului si parola folosita la crearea forumului, apoi chiar prima rubrica "Editeaza informatiile creatorului" va permite sa schimbati si adresa de mail si parola. Recomandabil ar fi pe amindoua in acelasi timp.
Daca nu aveti parola fondatoare insa va ajuta prietena etc atunci va trebui sa solicitati o noua parola de la Kegan, parola va sosi pe adresa domnisoarei, dinsa v-o inmineaza si repetati pasii descrisi anterior.
Numai bine!
Puteti schimba adresa de mail, din unelte, asa cum v-a indicat .Nick, insa am observat ca mentionati ca nu aveti parola. La ce parola va referiti?
La accesarea uneltelor aveti nevoie de parola aleasa la crearea forumului, nu de parola casutei de mail a prietenei prietenului...
Nu este nevoie sa aveti acces la nici o adresa de mail pentru aceasta operatie simpla.
Va logati la
https://www.forumgratuit.ro/ro/unelte/
folosind ca identificator adresa forumului si parola folosita la crearea forumului, apoi chiar prima rubrica "Editeaza informatiile creatorului" va permite sa schimbati si adresa de mail si parola. Recomandabil ar fi pe amindoua in acelasi timp.
Daca nu aveti parola fondatoare insa va ajuta prietena etc atunci va trebui sa solicitati o noua parola de la Kegan, parola va sosi pe adresa domnisoarei, dinsa v-o inmineaza si repetati pasii descrisi anterior.
Numai bine!
Va multumesc pentru raspunsuri/sfaturi ! Va trebui sa vorbesc in u.k. dar sper sa pot rezolva problema,curand !
Mi-am rezolvat problema ! Userul creator e pe adresa mea de e-mail !
Multumesc !
Multumesc !
Subiecte similare
» Creare forum, adresa de E-MAIL (nefolosita).
» am un forum si vreau sa fiu anuntat pe o alta adresa de mail
» +am gresit adresa de e-mail la crearea unui forum
» Schimbare adresă forum
» Problema schimbare adresa forum
» am un forum si vreau sa fiu anuntat pe o alta adresa de mail
» +am gresit adresa de e-mail la crearea unui forum
» Schimbare adresă forum
» Problema schimbare adresa forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum