Problema schimbare adresa forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema schimbare adresa forum
Salu tuturor,
Am schimbat adresa forumului meu. , iar acum browser-ul imi afiseaza tot vechiul nume.
Ce pot face?
Am schimbat adresa forumului meu. , iar acum browser-ul imi afiseaza tot vechiul nume.
Ce pot face?
Ultima editare efectuata de catre Admin ITForum in Vin Iul 03, 2015 5:19 pm, editata de 1 ori
Re: Problema schimbare adresa forum
Buna seara,
Vizitati: Panoul de administrare => General => Configurare => Numele site-ului => din acest camp modificati numele forumului dvs..
Vizitati: Panoul de administrare => General => Configurare => Numele site-ului => din acest camp modificati numele forumului dvs..
Nu merge. Eu doresc sa schimb numele care apare in tab-ul browser-ului.
Multumesc oricum!
Multumesc oricum!
Ok, greseala mea.
Vizitati: Panoul de administrare => General => Promovarea forumului => Motoare de cautare => Referentiere: metatags => Titlul paginii de start (din acest camp puteti modifica titlul forumului vizibil in tab-ul paginii deschise).
Vizitati: Panoul de administrare => General => Promovarea forumului => Motoare de cautare => Referentiere: metatags => Titlul paginii de start (din acest camp puteti modifica titlul forumului vizibil in tab-ul paginii deschise).
Multumesc! S-a rezolvat!
Cu placere.
Subiecte similare
» din: Problema schimbare adresa forum
» Schimbare adresă forum
» Schimbare adresa de e-mail la forum.
» Problemă adresă forum
» Problema url forum, redictionare la o alta adresa.
» Schimbare adresă forum
» Schimbare adresa de e-mail la forum.
» Problemă adresă forum
» Problema url forum, redictionare la o alta adresa.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum