Cand primesti rang sa fii adaugat si in grup
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Cand primesti rang sa fii adaugat si in grup?
Cand primesti rang sa fii adaugat si in grup
Rezumarea primului mesaj :
Vreau sa fac o sugestie, cand cineva primeste un rang ( de exemplu daca ajunge la 100 posturi e level 2) sa il adauge automat in grupul de level 2. Pentru ca altfel trebuie sa ma uit la fiecare din cei 100 utilizatori cand a mai facut posturi si are un rang nou , sa il adaug in grup
Sa fie doar o optiune pentru cei care vor asa ceva , pentru cei pe care nu ii intereseaza , sa ramana ca inainte
EDIT: https://help.forumgratuit.ro/sugestii-pentru-forumurile-voastre-f14/asociere-grup-de-utilizatori-cu-rang-t2430.htm
Acum am observat ca cineva a mai facut o sugestie asemanatoare cu a mea. Mi s-ar parea foarte utila si dupa cum vedeti sunt multi care doresc acest lucru pe forumgratuit.
Astept pareri
Vreau sa fac o sugestie, cand cineva primeste un rang ( de exemplu daca ajunge la 100 posturi e level 2) sa il adauge automat in grupul de level 2. Pentru ca altfel trebuie sa ma uit la fiecare din cei 100 utilizatori cand a mai facut posturi si are un rang nou , sa il adaug in grup
Sa fie doar o optiune pentru cei care vor asa ceva , pentru cei pe care nu ii intereseaza , sa ramana ca inainte
EDIT: https://help.forumgratuit.ro/sugestii-pentru-forumurile-voastre-f14/asociere-grup-de-utilizatori-cu-rang-t2430.htm
Acum am observat ca cineva a mai facut o sugestie asemanatoare cu a mea. Mi s-ar parea foarte utila si dupa cum vedeti sunt multi care doresc acest lucru pe forumgratuit.
Astept pareri
Re: Cand primesti rang sa fii adaugat si in grup
am votat "DA" pentru ca asa nu am mai trebui sa ne chinuim atata....
SubZero0X0 , busy: va rog sa va editati mesajul si sa va argumentati votul.
Sugestie implementata prin crearea grupurilor pe baza numarului de mesaje. Doar in cazul rangurilor acordate tot pe baza numarului de mesaje, adica exact asa cum a fost solicitat prin mesajul de deschidere.
Inchis si trimis in arhiva.
Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum fac cand se inregistreaza cineva pe forum sa fie adaugat direct intr-un anumit grup?
» Anuntare cand primesti Moderator pe forum !
» Am adaugat Radio Kiss , Cand intru intr-o categorie nu mai merge muzica
» Problema rang/grup
» Asociere grup de utilizatori cu rang
» Anuntare cand primesti Moderator pe forum !
» Am adaugat Radio Kiss , Cand intru intr-o categorie nu mai merge muzica
» Problema rang/grup
» Asociere grup de utilizatori cu rang
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum