Cand primesti rang sa fii adaugat si in grup
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Cand primesti rang sa fii adaugat si in grup?
Cand primesti rang sa fii adaugat si in grup
Rezumarea primului mesaj :
Vreau sa fac o sugestie, cand cineva primeste un rang ( de exemplu daca ajunge la 100 posturi e level 2) sa il adauge automat in grupul de level 2. Pentru ca altfel trebuie sa ma uit la fiecare din cei 100 utilizatori cand a mai facut posturi si are un rang nou , sa il adaug in grup
Sa fie doar o optiune pentru cei care vor asa ceva , pentru cei pe care nu ii intereseaza , sa ramana ca inainte
EDIT: https://help.forumgratuit.ro/sugestii-pentru-forumurile-voastre-f14/asociere-grup-de-utilizatori-cu-rang-t2430.htm
Acum am observat ca cineva a mai facut o sugestie asemanatoare cu a mea. Mi s-ar parea foarte utila si dupa cum vedeti sunt multi care doresc acest lucru pe forumgratuit.
Astept pareri
Vreau sa fac o sugestie, cand cineva primeste un rang ( de exemplu daca ajunge la 100 posturi e level 2) sa il adauge automat in grupul de level 2. Pentru ca altfel trebuie sa ma uit la fiecare din cei 100 utilizatori cand a mai facut posturi si are un rang nou , sa il adaug in grup
Sa fie doar o optiune pentru cei care vor asa ceva , pentru cei pe care nu ii intereseaza , sa ramana ca inainte
EDIT: https://help.forumgratuit.ro/sugestii-pentru-forumurile-voastre-f14/asociere-grup-de-utilizatori-cu-rang-t2430.htm
Acum am observat ca cineva a mai facut o sugestie asemanatoare cu a mea. Mi s-ar parea foarte utila si dupa cum vedeti sunt multi care doresc acest lucru pe forumgratuit.
Astept pareri
Re: Cand primesti rang sa fii adaugat si in grup
Lizzard a scris:Am votat NU.Un argument rapid:Nu cred ca faceti febra musculara daca ii mutati voi intr-un anumit grup.
Si sa zicem ca vrei sa limitezi accesul la anumite sectiuni (de exemplu o sectiune de Jurnal, o sectiune de Tutoriale, o sectiune cu colectii de videoclipuri adunate de pe site-uri gen Youtube, cate si mai cate in functie de ce forum are fiecare) in functie de numarul de posturi. Nu poti face asta decat dand voie unui grup, nu unui rang.
Si ce faci daca ai sute de useri? Stai sa vezi cat a postat fiecare in parte in fiecare zi? Pai, innebunesti asa
Eu am votat da.
DA.....Cum au s-a spus si mai sus...Ai 500 de utilizatori...doar nu ai sta o saptamana sa ii regrupezi si etc.Doar in 2009 suntem...Daca se poate face asa ceva de ce nu.Deci din partea mea ramane DA.Succes.
Nu sunt de acord.
Cum s-a mai zis si mai sus, nu mori daca adaugi manual userii intr-un anumit grup.
Cum s-a mai zis si mai sus, nu mori daca adaugi manual userii intr-un anumit grup.
b3by:Te rog sa dai edit si sa-ti argumentezi votul.
Vizitato- Vizitator
pad_vladzTe rog sa dai edit si sa-ti argumentezi votul.
Vizitato- Vizitator
Da am votat,este o idee foarte buna nu ma pot uita la toti 100 de utilizatori sa ii bag in grupuri eu,dureaza cateva ore ganditiva la forumurile cu 300,200 si mai multi useri administratori de acolo trebuie sa tot bage si tot sa scoata credeti ca e o ideie buna ca moderatori/administratori sau ceilanti cu ranguri sa tot scoata si sa bage 200 de utilizatori sau 500 sau cati useri are forumul ? mie nu imi convine acest lucru!
Un Nu
Motiv:Tot ce trebuie sunt cateva grupuri si restu ce trebuie l-a forum de exepmlu care vrea sa se inscrie in ace-l grup se inscrie care nu nu si sunt si utilizatori pusi sa decida singuri singurei daca vor sa ramana sau nu in ace-l grup
Motiv:Tot ce trebuie sunt cateva grupuri si restu ce trebuie l-a forum de exepmlu care vrea sa se inscrie in ace-l grup se inscrie care nu nu si sunt si utilizatori pusi sa decida singuri singurei daca vor sa ramana sau nu in ace-l grup
Adaugarea automata a unor useri intr-un grup, functie de anumite criterii, ar fi intr-adevar utila, dar nu vad ce legatura are acest lucru cu rangurile.
Sint probleme complet diferite. Cu functionalitati complet diferite. Rangurile sint pur "decorative", deci nu ar trebui sa incurcam si mai mult panoul cu aceasta optiune, mai ales cita vreme unii oricum nu il citesc niciodata in intregime
Unele forumuri nu creeaza grupuri in afara celor predefinite, alte forumuri nu folosesc sistemul de ranguri...
Am votat nu.
Sint probleme complet diferite. Cu functionalitati complet diferite. Rangurile sint pur "decorative", deci nu ar trebui sa incurcam si mai mult panoul cu aceasta optiune, mai ales cita vreme unii oricum nu il citesc niciodata in intregime
Unele forumuri nu creeaza grupuri in afara celor predefinite, alte forumuri nu folosesc sistemul de ranguri...
Am votat nu.
Da chiar miar placea asa cv:X
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum fac cand se inregistreaza cineva pe forum sa fie adaugat direct intr-un anumit grup?
» Anuntare cand primesti Moderator pe forum !
» Am adaugat Radio Kiss , Cand intru intr-o categorie nu mai merge muzica
» Problema rang/grup
» Asociere grup de utilizatori cu rang
» Anuntare cand primesti Moderator pe forum !
» Am adaugat Radio Kiss , Cand intru intr-o categorie nu mai merge muzica
» Problema rang/grup
» Asociere grup de utilizatori cu rang
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum