Problema rang/grup
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema rang/grup
Am facut niste rang-uri & grupuri doar ca imi arata la toti, chiar si la utilizatori doar un rang, eu am setat la unul si apare la toti utilizatorii.
Ultima editare efectuata de catre Azael in Lun Ian 28, 2013 12:07 pm, editata de 1 ori
Re: Problema rang/grup
Pentru grupuri:
Adeziunea automata a membrilor : Nu.
Pentru ranguri:
Seteaza ca Rang Special : Da.
Adeziunea automata a membrilor : Nu.
Pentru ranguri:
Seteaza ca Rang Special : Da.
Am pus la rang Da si am adaugat o persoana in acel grup si nu-mi mai apare sub numele lui ce e, ci doar culoarea.
Cum i-ati atribuit rangul? Asta se face din:
Panou de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Administrare utilizatori ~> . Navigati pana jos, iar la tabelul cu fundal verde Campuri speciale doar pentru administrator aveti optiunea Titlul rangului. Atribuiti-i un rang si click pe butonul Inregistrare.
Panou de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori ~> Administrare utilizatori ~> . Navigati pana jos, iar la tabelul cu fundal verde Campuri speciale doar pentru administrator aveti optiunea Titlul rangului. Atribuiti-i un rang si click pe butonul Inregistrare.
i-am pus, apare dar nu-mi apare-n grup...
EDIT:
Raspunde-mi te rog, totul se face manual observ la rangurile speciale, si atribuirea rangului si adaugarea-n grup? ca am adaugat manual in grup si a mers.
EDIT:
Raspunde-mi te rog, totul se face manual observ la rangurile speciale, si atribuirea rangului si adaugarea-n grup? ca am adaugat manual in grup si a mers.
Daca doriti ca un membru sa fie inscris automat intr-un grup, setati pentru grupul dorit optiunea Adeziunea automata a membrilor pe Da si alegeti-va un numar minim de postari la care membrul sa fie automat inscris.
Detalii aici: https://help.forumgratuit.ro/t12000-adeziunea-automata-la-un-grup
Detalii aici: https://help.forumgratuit.ro/t12000-adeziunea-automata-la-un-grup
Subiecte similare
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Asociere grup de utilizatori cu rang
» Problema Culoare Grup
» Problema Icon Grup
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Asociere grup de utilizatori cu rang
» Problema Culoare Grup
» Problema Icon Grup
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum