Cum pot sa-mi pune Forumul pe Google ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot sa-mi pune Forumul pe Google ?
Buna Seara !
Cum as putea sa-mi pun forumul pe Google ?
Adica :
Cand scriu pe Google.com numele Forumului , sa mi-l dea .
Cum as putea sa-mi pun forumul pe Google ?
Adica :
Cand scriu pe Google.com numele Forumului , sa mi-l dea .
Ultima editare efectuata de catre JunckY in Mier Mai 21, 2014 4:27 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot sa-mi pune Forumul pe Google ?
Am pus Google dar nu imi apare cand scriu pe google site-ul . . .
Rezultatul nu apare instant(peste noapte). Este nevoie de foarte multa munca si daruire pentru o optimizare de succes. Iti recomand sa citesti fiecare particica din tutorialele de mai sus si sa le pui in practica.
Am pus si pe Bing ala , mi-a dat codul si nush ce sa fac cu el . Sau ce trebuie sa-i fac ? sunt mai multe pe acolo
Buna dimineata,
JunckY, optimizarea pentru motoarele de cautare se face prin munca asidua, de ani de zile. Un forum nu poate fi optimizat de pe o zi pe alta pentru a aparea in cel mai ok mod pe Google sau alte motoare de cautare.
Va rog sa consultati link-urile oferite de Keir mai sus, iar daca intampinati probleme cu unul dintre motoarele de cautare va rugam sa contactati echipa de suport a respectivului serviciu. Aici oferim suport doar pentru optiunile Forumgratuit.
O zi buna!
JunckY, optimizarea pentru motoarele de cautare se face prin munca asidua, de ani de zile. Un forum nu poate fi optimizat de pe o zi pe alta pentru a aparea in cel mai ok mod pe Google sau alte motoare de cautare.
Va rog sa consultati link-urile oferite de Keir mai sus, iar daca intampinati probleme cu unul dintre motoarele de cautare va rugam sa contactati echipa de suport a respectivului serviciu. Aici oferim suport doar pentru optiunile Forumgratuit.
O zi buna!
Am adaugat Google si degeaba , tot nu-mi apare cand dau pe Google sa-l caut .
Buna ziua,
JunckY, cum a spus si Louk mai sus:
Mai exact, forumul tau nu poate fi vizibil imediat pe motorul de cautare Google. Optimizarea forumului nu se poate face pe moment, acest lucru determinand durata aparitiei lui pe motoarele de cautare.
JunckY, cum a spus si Louk mai sus:
Louk a scris:Optimizarea pentru motoarele de cautare se face prin munca asidua, de ani de zile. Un forum nu poate fi optimizat de pe o zi pe alta pentru a aparea in cel mai ok mod pe Google sau alte motoare de cautare.
Mai exact, forumul tau nu poate fi vizibil imediat pe motorul de cautare Google. Optimizarea forumului nu se poate face pe moment, acest lucru determinand durata aparitiei lui pe motoarele de cautare.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum