Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Empty Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga?

Mesaj Scris de Keir la data de 07.11.12 19:45

Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga?

Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Choose_best_keywordsCuvintele cheie sunt folosite in cadrul unui motor de cautare pentru a obtine rezultate ce au relevanta pentru cautarea respectiva. Daca forumul dvs. utilizeaza aceste cuvinte cheie, atunci el va aparea printre rezultatele cautarilor respective.
Alegerea cuvintelor cheie este unul dintre cei mai esentiali pasi spre o optimizare SEO (optimizare pentru Motoarele de cautare gen Google, Bing, Yahoo) de succes. Numarul acestora si buna lor alegere sint lucrile cele mai importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand le adaugati pe forumul dvs. A face cu ochiul

Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow_large_right Ce trebuie sa stim despre cuvintele cheie (keywords)?

Ei bine, cum spuneam mai sus, nu trebuie sa abuzam de utilizarea acestor cuvinte. Folosirea lor trebuie sa fie cat mai eficienta si cat mai organizata. Pentru a oferi si o cifra exacta, cel mai bine ar fi ca intr-un topic (mesaj) sa se regaseasca intre 5 si 10 cuvinte cheie.
Dupa ce vom efectua operatia de stabilire si implementare a acestora in forumul nostru, indicat ar fi sa utilizati acele cuvinte cat mai des posibil in exprimarile dvs.(desigur, acolo unde isi au locul) si in topic-urile principale.

Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow_large_right Cum alegem cuvintele cheie?

Cand vine vorba de alegerea cuvintelor cheie, trebuie sa urmam cativa pasi, si anume:

  • Stabilirea cuvintelor cheie ce caracterizeaza cel mai mult forumul dvs.
  • Consultarea uneltelor pentru cele mai utilizate cuvinte cheie

Pentru primul pas trebuie sa gasim cuvintele care ne caracterizeaza cel mai bine forumul. De exemplu, un forum de jocuri, nu va avea cuvinte cheie legate de fotbal, tutoriale, design s.a.m.d. Un forum de jocuri va avea cuvinte cheie gen: jocuri, gaming, rpg, mmorpg, games etc.

Pentru al doilea pas, va recomandam sa utilizati Uneltele Google pentru depistarea celor mai cautate cuvinte cheie dintr-o anumita categorie de activitate. Pentru a accesa uneltele Google aveti nevoie de un cont Google. Dupa acestea, va trebui sa acceptati conditiile impuse de ei si contul este gata.

Pentru a accesa acest instrument, mergem din bara de navigare spre Instrumente si analiza => Instrumentul pentru cuvinte cheie apoi introducem cuvantul dorit in zona "Cuvânt sau expresie" si apasam pe "Cautati". Eu am luat mai jos ca exemplu, cuvantul jocuri:
Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Untitl34

Cum inseram cuvintele cheie in forumul nostru?
Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow10 Nimic mai simplu. Pentru a insera aceste cuvinte mergem catre:
Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow10 Panoul de Administrare Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow10 General Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow10 Promovarea forumului Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow10 Motoarele de cautare Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow10 Referentiere : metatags
Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow10 Dupa acestea, pentru inceput va trebui sa introducem cele 5 cuvinte elementare care sa caracterizeze forumul nostru.
Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow10 Dupa ce ati introdus cuvintele in cele 5 rubrici din zona "Cuvinte cheie", mergem catre zona "Alte cuvinte cheie" si introducem restul de 5 cuvinte care nu s-au putut enumera printre cele de mai sus. Aceste cuvinte nu inseamna ca sunt mai putin importante fata de celelalte.
Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow10 Acum putem realiza o descriere a forumului in zona "Descrierea site-ului" care sa cuprinda cuvintele enumerate la pasul anterior, cuvintele cheie ale forumului dvs.

Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? Arrow_large_right Alte aspecte importante:
Nu ezitati sa va inscrieti forumul in motoarele de cautare gen Google, Bing, etc - acest lucru nu va face decat sa creasca rangul forumului dvs. in clasamentele motoarelor de cautare.

Ghiduri asemanatoare:
 Cum puteti creste traficul de pe forumul dvs.?
 Cum pot incepe cu forumul meu?
 Ce posibilitati si modalitati am de a imi promova forumul?

Tutorial scris de Keir
Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nicio parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Keir

Keir
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 6632
Varsta : 22
Localizare : Buzau
Data înscrierii : 28/12/2011
Mulțumiri : 68
Pachetul Gratuit Internet Explorer phpBB3

http://neotalk.wikiforum.ro/
Keir a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum