Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga?
Ce sunt cuvintele cheie si cum le putem adauga? |
Ei bine, cum spuneam mai sus, nu trebuie sa abuzam de utilizarea acestor cuvinte. Folosirea lor trebuie sa fie cat mai eficienta si cat mai organizata. Pentru a oferi si o cifra exacta, cel mai bine ar fi ca intr-un topic (mesaj) sa se regaseasca intre 5 si 10 cuvinte cheie. Dupa ce vom efectua operatia de stabilire si implementare a acestora in forumul nostru, indicat ar fi sa utilizati acele cuvinte cat mai des posibil in exprimarile dvs.(desigur, acolo unde isi au locul) si in topic-urile principale.
Cand vine vorba de alegerea cuvintelor cheie, trebuie sa urmam cativa pasi, si anume: Consultarea uneltelor pentru cele mai utilizate cuvinte cheie Pentru primul pas trebuie sa gasim cuvintele care ne caracterizeaza cel mai bine forumul. De exemplu, un forum de jocuri, nu va avea cuvinte cheie legate de fotbal, tutoriale, design s.a.m.d. Un forum de jocuri va avea cuvinte cheie gen: jocuri, gaming, rpg, mmorpg, games etc. Pentru al doilea pas, va recomandam sa utilizati Uneltele Google pentru depistarea celor mai cautate cuvinte cheie dintr-o anumita categorie de activitate. Pentru a accesa uneltele Google aveti nevoie de un cont Google. Dupa acestea, va trebui sa acceptati conditiile impuse de ei si contul este gata. Pentru a accesa acest instrument, mergem din bara de navigare spre Instrumente si analiza => Instrumentul pentru cuvinte cheie apoi introducem cuvantul dorit in zona "Cuvânt sau expresie" si apasam pe "Cautati". Eu am luat mai jos ca exemplu, cuvantul jocuri:
Ghiduri asemanatoare: Cum puteti creste traficul de pe forumul dvs.? Cum pot incepe cu forumul meu? Ce posibilitati si modalitati am de a imi promova forumul? |
Tutorial scris de Keir Copyright Forumgratuit.ro Nicio parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC. |
Subiecte similare
» Cuvintele Cheie (Cum se adauga)?
» Pot reseta cuvintele-cheie?
» problema cu cuvintele cheie
» Cum schimb cuvintele cheie de la google?
» Cum pot adauga "Adauga ca prieten" intr-un chenar
» Pot reseta cuvintele-cheie?
» problema cu cuvintele cheie
» Cum schimb cuvintele cheie de la google?
» Cum pot adauga "Adauga ca prieten" intr-un chenar
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum