Nu imi apare "cine este conectat"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu imi apare "cine este conectat"
Cum spune si titlul .. nu imi apare legenda si cine este conectat in josul paginii
Re: Nu imi apare "cine este conectat"
Salut,
P.A. ~> Afisare ~> Pagina de start ~> Structura si ierarhie ~> Ierarhie ~> Afiseaza statisticile din forum ~> Doar la indexul radacina sau Intotdeaua, dupa apasa butonul Inregistrare.
P.A. ~> Afisare ~> Pagina de start ~> Structura si ierarhie ~> Ierarhie ~> Afiseaza statisticile din forum ~> Doar la indexul radacina sau Intotdeaua, dupa apasa butonul Inregistrare.
Subiecte similare
» Nu imi apare cine este conectat legenda ultimi utilizatori conectati in 99 ore cine este conectat pe chatbox etc..
» Am Modificat Cine este conectat si nu mai apare icon in fata numelui la fiecare dc?
» Cine este conectat? Pe langa titlu imi apare si un hyperlink cu acelasi text.
» Care este scriptul pentru cine este conectat??
» Cine este conectat ?
» Am Modificat Cine este conectat si nu mai apare icon in fata numelui la fiecare dc?
» Cine este conectat? Pe langa titlu imi apare si un hyperlink cu acelasi text.
» Care este scriptul pentru cine este conectat??
» Cine este conectat ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum